Redactia.ro
Home » Monden » Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel. Nimeni nu se aștepta la asta

GALERIE FOTO (3) Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel.

Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel. Regretatul artist s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Moartea lui Petrică Cercel încă este un șoc mare pentru apropiații săi și colegii de breaslă. Solistul era iubit de multă lume, iar oamenii îl cunoșteau dintotdeauna sub numele de Petrică Cercel, dar de fapt numele său real e altul. Ce scrie pe crucea artistului?

Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce scrie pe crucea lui Petrică Cercel. Petrică Cercel s-a stins din viață pe 16 septembrie. Solistul se afla internat în spital după ce a fost infectat cu noul coronavirus. În urmă cu câteva zile, fiul său, Ionuț, confirmă că artistul este bolnav, dar spera să se facă bine. Decesul lui Petrică Cercel i-a șocat pe apropiații săi și colegii de breaslă, care nu pot concepe faptul că solistul a plecat dintre noi. Petrică Cercel era iubit de multă lume, iar aceștia îl știau dintotdeauna sub numele de Petrică Cercel. Cu toate astea, fanii care au mers la Cimitirul Ghencea pentru a-i aduce un ultim omagiu și a se ruga pentru el, au rămas surprinși să vadă că pe cruce scrie alt nume. Pe crucea artistului scrie Petre Bușa, acesta fiind numele din buletin al cântărețului. Acesta a fost înmormântat seara, pentru intimitate, iar la căpătâiul său au fost așezate mii de flori albe și coroane trimise de cei care l-au apreciat.

Familia artistului a avut o rugăminte specială pentru cei care au participat la slujbe religioase. Ionuț Cercel a dorit ca invitații să fie îmbrăcați în alb. Printre artiștii care au participat la slujba de înmormântare a acestuia s-au numărat Sorin Copilul de Aur, Marinică Nămol, Cocoș de la Călărași sau Dan Bursuc. „Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru, Petrică Cercel ! Condoleanțe familiei îndurerate”, a fost mesajul lui Costel Biju, prieten al lui Petrică Cercel. „Ultima oară am vorbit acum o lună de zile, acum două zile am vorbit cu copiii. Starea lui de sănătate nu era bună. Am crezut că poate, poate dă Dumnezeu și o să fie bine”, a spus Sorinel Puștiu la Antena Stars.

Petrică Cercel era căsătorit de mai bine de 35 de ani cu aceeași femeie

Ana și Petrică Cercel s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 35 de ani și au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Deși era cunoscut în întreaga țară, artistul și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, bucurându-se pe deplin de momentele petrecute alături de familia sa.

Ana a fost femeia care i-a dăruit artistului trei băieți, dintre care doi i-au călcat pe urme tatălui lor. „Pentru noi, familia înseamnă absolul totul. Ne place să fim uniţi, nepoţii îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoţii mei, au la dispoziţie. Mă las eu la zero, să fie ei fericiţi. Iubum simplitatea, nu suntem fasonaţi. Îmi iubesc nevasta şi o respect, nu vreau să o fac să îşi facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara în urmă cu ceva timp Petrică Cercel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: