Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea! Detaliile au ieșit la iveală abia acum

Motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea! Detaliile au ieșit la iveală abia acum

Motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea! Detaliile au ieșit la iveală abia acum

S-a aflat motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea! Cântărețul a decedat în urma infectării cu noul coronavirus. 

Motivul pentru care Petrică Cercel a fost înmormântat noaptea! Detaliile au ieșit la iveală abia acum

Petrică Cercel a murit în urmă cu aproape o săptămână din cauza infectării cu noul coronavirus. Familia și apropiații sunt și acum în stare de șoc, iar drumul către locul de veci a fost unul dureros. Artistul a fost înmormântat noaptea, lucru care i-a surprins pe mulți oameni. Acum s-a aflat de fapt care este motivul!

Slujba a început la 19:00, după ce a fost amânată pe tot parcursul zilei, ca să evite aglomeraţia din cimitir şi pentru ca toţi curioşii veniţi acolo la primele ore ale zilei să plece. De asemenea, un alt motiv pentru care Florin Cercel a fost înmormântat noapte este că apropiații s-au gândit că ar avea parte de multe amenzi pentru nerespectarea condițiilor pandemice şi faptul că erau foarte mulţi oricum din familie, iar poliţia a stat tot timpul în preajmă.

Gestul făcut pentru Petrică Cercel de către fiii lui

Moartea lui Petrică Cercel a provocat un gol imens în sufletele apropiaţilor. Încă de la aflarea veștii triste, în casa regeretatului manelist s-a lăsat o linişte apăsătoare. Unul dintre fanii cântăreţului a trecut pe lângă locuinţa acestuia şi a filmat câteva secunde ce se întâmpla acolo.

La geamul casei, copiii artistului au pus câteva tabouri cu tatăl lor, iar în curte, deşi era destul de multă lume nu se auzea nici măcar o voce. Ce prezenţi aveau fiecare ceva de făcut, însă nimeni nu scotea o vorbă, semn că şocul pierderii este încă prezent.

La începutul anului, Petrică Cercel și-a arătat pentru prima dată la TV vila de lux în care locuia. Acesta împreună cu soţia lui, locuiau singuri de aproape trei luni. În cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Petrică Cercel a mărturisit cu zâmbetul pe buze că este o casă pe care a ridicat-o cu mama copiiilor lui.

”A costat destul cât să fim mulțumiți. Nu mai țin minte. Zici că bagi doi lei, dar ajungi la altă sumă. Avem trei dormitoare, jos avem livingul, bucătăria, o cameră unde pot să stau cu prietenii mei. Eu împreună cu soția am decorat. N-am chemat pe nimeni special. Sunt mulțumit, mă simt bine”, a mai spus Petrică Cercel.

Priveghiul lui Petrică Cercel le-a provoacat emoții puternice tuturor celor care l-au cunoscut. Printre cei care suferă cel mai mult este fiul lui cel mic, Ionuț Cercel, care își strigă durerea lângă trupul neînsuflețit al tatălui său, mai ales că aceasta era extrem de apropiat de artistul plecat mult prea devreme la cele veșnice.

Etichete: