Redactia.ro
Home » Monden » Ce vrea să facă fiica Andei Adam când va fi mare! Evelin știe deja ce carieră să urmeze

Ce vrea să facă fiica Andei Adam când va fi mare! Evelin știe deja ce carieră să urmeze

GALERIE FOTO (2) Ce vrea să facă fiica Andei Adam când va fi mare! Evelin știe deja ce carieră să urmeze

Fiica Andei Adam știe deja ce vrea să se facă atunci când va crește. Evelin vrea să-i calce pe urme celebrei sale mame.

Ce vrea să facă fiica Andei Adam când va fi mare! Evelin știe deja ce carieră să urmeze

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Pe lângă cariera de succes, aceasta are și o fată de care este foarte mândră. Deși are doar 6 ani și este la grădiniță, însă se pare că aceasta vrea să-i calce pe urme celebrei sale mame.

Evelin este destul de deschisă și îi place celebritatea. Anda Adam și-a adus fiica pe platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar micuța pare destul de dezinvoltă în fața camerelor de luat vederi și a reporterului care a intervievat-o zâmbind în permanență și vorbind despre planurile sale de viitor, în timp ce se afla în brațele mamei ei. Evelin și-a proiectat deja viitorul!

Ce vrea să facă fiica Andei Adam când va fi mare! Evelin știe deja ce carieră să urmeze

”Să fiu bogata, să am multe mașini, și pe Răzvan (n .red, ”iubitul” ei de la grădiniță) langa mine”, a răspuns prompt Evelin, întrebată ce și-ar dori când va fi mare.

Puțini știu însă că frumoasa Evelin are și cont pe rețelele de socializare, numărând peste 19 mii de urmăritori pe Instagram. În descriere, apare că micuța iubește animalele, muzica și dansul.

Anda Adam este foarte implicată în show-ul stilistic

Anda Adam face parte dintre concurenții emisiunii ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, competiție de stil pe care își dorește să o câștige. Aceasta dă tot ce poate în fiecare ediție și este pregătită să primească titlul de cea mai stilată femeie din România.

„Imaginea, stilul unei femei constituie o primă carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.

Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul ”Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling.”, spunea cântăreața înainte de debutul competiției Bravo, ai stil! Celebrities.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: