Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a încins atmosfera la „Bravo, ai stil!”. Cum a apărut vedeta în fața juraților

Anda Adam a încins atmosfera la „Bravo, ai stil!”. Cum a apărut vedeta în fața juraților

Anda Adam a încins atmosfera la „Bravo, ai stil!”. Cum a apărut vedeta în fața juraților

Anda Adam a încins atmosfera la „Bravo, ai stil!”. Artista a apărut într-o ținută foarte decoltată, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase.

Anda Adam a încins atmosfera la „Bravo, ai stil!”. Cum a apărut vedeta în fața juraților

Anda Adam este una dintre concurentele „Bravo, ai stil! 2021”. Deși jurații taie în carne vie cu fiecare apariție a concurentelor, se pare că artista a încins bine atmosfera atunci când a defilat. Aceasta nu doar că i-a cucerit pe jurați, însă se pare că a știut și care sunt atuurile sale.

Anda a venit îmbrăcată în cea mai sexy ținută de până acum: „Imi place look-ul tău, esti un exemplu astazi..”. 

Tot Anda Adam a fost și prima concurentă care a deschis cel de-al șaptelea sezon. Aceasta una dintre cele mai iubite cântărețe. Cu o carieră de peste 20 de ani, a acceptat o nouă provocare, de data aceasta într-o emisiune stilistică.

”Îmi trebuie puțină încălzire. Cu defilatul nu stau extraordinar… Am emoții, nu mă simt în elementul meu. Puțin am emoții.”, a dezvlăuit Anda Adam.

Ce spune Sorin Nicolescu despre despărțirea de Anda Adam

La puțin timp după ce Anda Adam a fost surprinsă în preajma unui domn misterios în Cluj, zvonurile despre divorțul dintre cei doi au fost întemeiate. Sorin Niculescu a fost contactat de reporterii unei televiziuni, unde a făcut declarații și a confirmat divorțul de soția sa.

Sorin Niculescu a precizat că atât el, cât și Anda Adam sunt doi oameni liberi, care au dreptul să face absolut orice vor. El a mai precizat că nu dorește să își spele rufele în public și că mereu a preferat să stea departe de ochii presei. Acesta a spus că nu dorește să facă declarații al adresa mamei copilui lui.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a fost declarația lui Sorin Niculescu.

Etichete: