Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam și Sorin Nicolescu au stabilit amănuntele partajului. Cu ce va rămâne fostul soț al artistei după divorț

Anda Adam și Sorin Nicolescu au stabilit amănuntele partajului. Cu ce va rămâne fostul soț al artistei după divorț

Nu este un secret faptul că Anda Adam și Sorin Nicolescu nu mai formează un cuplu, iar divorțul va avea loc curând. Noi amănunte au ieșit la iveală recent. Ultimele detalii picante sunt legate de partajul celor doi soți. Iată ce spun surse apropiate celor doi.

Cu ce va rămâne fostul soț al Andei Adam după divorț

Nu multă lume știe faptul că pe lângă cariera muzicală de succes, Anda Adam este și femeie de afaceri. Împreună cu Sorin Nicolescu, alături de care a trăit șase ani o frumoasă poveste de dragoste,a pus bazele unei afaceri. Este vorba despre un business în domeniul imobiliarelor. Chiar artista a declarat că acest business i-a adus mulți bani în perioada pandemiei când concertele au fost stopate.

Multe zvonuri au roit în presă pe marginea subiectului divorțului celor doi. Se auzea faptul că cei doi deja ar fi divorțat la notar, dar Anda Adam a negat cu vehemență acest lucru. Surse apropiate cuplului au spus că partajul va fi unul amiabil. O altă informație este că afacerea va rămâne pe numele amândurora, cât despre avere, se va împărții egal.

Se pare că Anda Adam locuiește acum împreună cu fetița sa în apartamentul conjugal, iar Sorin a decis ca el să fie cel care se va muta în altă parte. Andei Adam pare să-i priască divorțul în desfășurare, deoarece weekendul trecut s-a distrat de minune pe litoralul românesc.

Anda Adam în tandrețuri cu noul iubit la malul mării

Anda Adam a petrecut zile de vis pe litoralul mării românești. Frumoasa artistă a fost prezentă întoate localurile luxuriante din zona de nord a stațiunii Mamaia, bineînțeles acompaniată de noul ei iubit. Se pare că blondina este îndrăgostită nebunește de afaceristul clujean cu care nu se sfiește să posteze imagini. cei doi au petrecut de zor, ca un cuplu de adolescenți. Nu au ratat nicio petrecere de fițe din Mamaia și au stat cazați la cel mai luxuriant complex hotelier.

De ce au divorțat Anda Adam și Sorin Niculescu

Noul iubit al Andei Adam a mai fost și el căsătorit, având doi copii din două relații diferite. În privința căsniciei Andei Adam cu Sorin Niculescu, nu se știe cu exactitate motivul destrămării mariajului, care a durat șase ani.  Se speculează faptul că Sorin ar fi călcat strâmb cu o altă femeie. Anda Adam și Sorin Niculescu au o fetiță împreună: Eveline. Sorin Niculescu a făcut declarații despre despărțirea de solistă.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: