Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam a atras toate privirile în cea mai recentă apariție televizată. Cum a apărut vedeta

Anda Adam a atras toate privirile în cea mai recentă apariție televizată. Cum a apărut vedeta

Anda Adam este de departe una dintre cele mai frumoase și mai sexy artiste din lumea muzicală românească. Frumoasa blondină a devenit creat mare vâlvă în presa mondenă după ce a ales săs e despartă de tatăl copilului ei și să se afișeze cu un milionar din Cluj. Anda Adam a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în urma ultimei ei apariții televizate. Ce a purtat vedeta.

Cum a apărut Anda Adam la televizor

Anda Adam i-a făcut pe telespectatori să nu se dezlipească de televizor în ultima ei apariție. Blondina a purtat o imbrăcăminte sexy care a atras toate privirile. Anda Adam a purtat un compleu roz care îi lăsa la vedere bikini asortați. Atmosfera s-a încins rapid în timpul reprezentației sale. În cadrul emisiunii, Anda Adam a vorbit despre viața ei personală și a făcut câteva dezvăluiri. Vedeta a spus că se simte foarte fericită și împlinită alături de noul iubit milionar.

Sunt fericită. Am mai multe motive: Evelin, iubitul meu, voi. Când ai motive să fii fericit şi pui seara capul pe pernă şi îţi dai seama că ai avut încă o zi minunată, totul e bine. Mi-am dat seama că timpul nu poate fi cumpărat, aşa că trebuie să profităm de fiecare secundă pe care o avem. Iubesc ţara asta şi oamenii din ea, dar sunt şocată că judecă mult, îşi dau cu părerea deşi nu au habar despre ce vorbesc. Noua mea relaţie de iubire e o sursă de inspiraţie pentru mine.„, a spus Anda Adam.

Ce spune Sorin Nicolescu despre despărțirea de Anda Adam

La puțin timp după ce Anda Adam a fost surprinsă în preajma unui domn misterios în Cluj, zvonurile despre divorțul dintre cei doi au fost întemeiate. Sorin Niculescu a fost contactat de reporterii unei televiziuni, unde a făcut declarații și a confirmat divorțul de soția sa. Sorin Niculescu a precizat că atât el, cât și Anda Adam sunt doi oameni liberi, care au dreptul să face absolut orice vor. El a mai precizat că nu dorește să își spele rufele în public și că mereu a preferat să stea departe de ochii presei. Acesta a spus că nu dorește să facă declarații al adresa mamei copilui lui.

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline.„, a fost declarația lui Sorin Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: