Redactia.ro
Home » Monden » Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit! Vedeta a făcut anunțul în timpul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit! Vedeta a făcut anunțul în timpul emisiunii „Bravo, ai stil!”

GALERIE FOTO (2) Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit! Vedeta a făcut anunțul în timpul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit! Vedeta a făcut anunțul în timpul emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Aceasta le-a arătat tuturor inelul scump!

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit! Vedeta a făcut anunțul în timpul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci. Deși nu se află într-o relație de mult timp, bărbatul are gânduri serioase cu blondina, astfel că aceasta a primit deja inelul mult așteptat.

În ultima ediția a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a făcut marele anunț și acela că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. În timp ce defila în fața juriului, artista nu s-a putut abține și le-a arătat tuturor inelul prețios. Aceasta a legat marele eveniment cu povestea ținutei, precizând că ziua iubitului ei este pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, astfel că aceștia și-au petrecut ziua împreună. Yosif a decis că este momentul oportun să îi ofere un trandafir, dar și inelul de logodnă.

”Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Reamintim că Andam Adam este în plin divorț de fostul soț, Sorin Nicolescu, alături de care are și o fetiță. De asemenea, și actualul ei iubit a trecut printr-un divorț, având și acesta un copil din căsnicia precedentă. Acum, cei doi speră că de data aceasta căsnicia va dura ”până la moarte”, așa cum este și proverbul.

Dezicia lui Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam

Sorin Nicolescu și Anda Adam s-au separat de ceva timp. Acesta a vorbit recent despre situația sentimentală dintre el și mama fiice sale. Bărbatul cu care Anda Adam și-a dorit până de curând să trăiască până la sfârșitul vieții a declarat public că respectă orice decizie ia cântăreața în legătură cu viața ei.

Anda a evitat să vorbească clar și răspicat despre despărțire, dar Sorin a lămurit totul recent și a confirmat ceea ce știa aproape toată lumea. Soțul artistei nu pare să fie afectat de faptul că Anda i-ar fi găsit repede un înlocuitor. Artista a apărut recent în câteva fotografii extrem de apropiată de un bărbat misterios. S-a scris că acel tip ar fi noua ei cucerire.

”Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată. Oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață. Cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat recent Sorin Nicolescu, întrebat despre separarea de Anda, pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: