Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noul iubit al Andei Adam! Bărbatul este căsătorit și are un hotel

Cine este noul iubit al Andei Adam! Bărbatul este căsătorit și are un hotel

GALERIE FOTO (3) Anda Adam

Deși a încercat să evite zvonurile despre problemele din căsnicie, se pare că Anda Adam și-a făcut un nou iubit! Cine este bărbatul și cu ce se ocupă acesta?

Cine este noul iubit al Andei Adam! Bărbatul este căsătorit și are un hotel

În ultima perioadă s-a tot zvonit că Anda Adam are probleme în căsnicie, însă de fiecare dată când a fost întrebată, vedeta a evitat să discute despre acest subiect. Se pare totuși că oricât de mult ar încerca să ascundă, au apărut detalii uluitoare despre o nouă relație a artistei.

Anda Adam și-a făcut un nou iubit, iar cancan.ro a aflat detaliile importante despre cine este bărbatul și mai ales cu ce se ocupă. Cântăreața apare lângă un chipeș bărbat, tatuat, dar, mai mult decât atât, un potent om de afaceri din Cluj, care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța. Mai mult, omul de afaceri este căsătorit și are doi copii, cu două femei.

Fotografia primită de cei de la cancan.ro o arată pe Anda Adam alături de bărbatul arătos la un lounge exclusivist din Geneva, Elveția. Acesta o ține tandru în brațe, o sărută și o alintă, lucru care o face pe Anda să zâmbească foarte mult.

Cine este noul iubit al Andei Adam! Bărbatul este căsătorit și are un hotel

Cu toate acestea, bărbatul nu pare să fie atât de implicat ca și artista noastră. În urmă cu aproximativ o lună fiind văzut alături de o femei sexy, pe care ar fi părăsit-o. Mai mult, sursa a daclarat pentru cancan.ro că afaceristul ”nu stă mult cu o femeie”.

”Este afemeiat, îl știu, nu stă mult cu o femeie. Nu văd o relație de durată între el și Anda Adam”, a explicat sursa pentru cancan.ro.

Cine este noul iubit al Andei Adam! Bărbatul este căsătorit și are un hotel

Ce spune Anda Adam despre mariajul cu Sorin Nicolescu

În ultima vreme, întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă Anda Adam și Sorin Nicolescu divorțează. Au apărut diverse zvonuri, unul dintre ele fiind că cei doi nu mai locuiesc împreună și că soțul ei se gândește la despărțire.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam.

De asemenea, Anda Adam a declarat că Evelin, fetița ei și a lui Sorin Nicolescu, este cea mai importantă în viața ei.

“Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo. El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: