Redactia.ro
Home » Monden » Dezicia lui Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam! Fiica celor doi a plecat cu el

Dezicia lui Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam! Fiica celor doi a plecat cu el

GALERIE FOTO (2) Dezicia lui Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam! Fiica celor doi a plecat cu el

După ce zvonurile că Anda Adam și soțul ei se despart au tot apărut în presă, se pare că Sorin Nicolescu a luat o dicizie radicală și a plecat din țară alături de fiica sa.

Dezicia lui Sorin Nicolescu după separarea de Anda Adam! Fiica celor doi a plecat cu el

Anda Adam și Sorin Nicolescu pare că nu o duc prea bine în cuplu, asta după ce în ultimul timp s-a tot zvonit că sunt pe cale să divorțeze. Acum, pentru a ieși puțin din scandalul creat în jurul lor, soțul Andei Adam și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță în Turcia.

Sorin Nicolescu și Anda Adam s-au separat de ceva timp, iar scandalul creat în ultima perioadă l-a obosit foarte tare, astfel că, a luat-o pe micuța Evelin și aub plecat într-o vacanță relaxantă în Turcia. Faptul că acesta a plecat fără Anda Adam dovedește că între ei s-a stins orice urmă de iubire. În timp ce Sorin se află în Antalya, Anda se bucură de momentele de singurătate și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce face.

De asemenea, Sorin nu a plecat doar cu Elevin în vacanață, ci alături de ei se află și familia lui Andrei Stoica. Se pare că fiica Andei Adam se înțelege tare bine cu fiii familiei Stoica, iar acest lucru se poate vedea pe pagina sa de Instagram, unde este urmărită de 18.000 de persoane.

Pe pagina ei au apărut câteva fotografii alături de tatăl ei, cu care aceasta se află în Antalya. Și Andrei Stoica, prieten comun al fostului cuplu, a postat câteva fotografii din Belek, destinația aleasă pentru a se simți bine cu toții.

Ce spune Solrin Nicolescu despre separarea de Anda Adam

Sorin Nicolescu a vorbit recent despre situația sentimentală dintre el și mama fiice sale. Bărbatul cu care Anda Adam și-a dorit până de curând să trăiască până la sfârșitul vieții a declarat public că respectă orice decizie ia cântăreața în legătură cu viața ei.

Anda a evitat să vorbească clar și răspicat despre despărțire, dar Sorin a lămurit totul recent și a confirmat ceea ce știa aproape toată lumea. Soțul artistei nu pare să fie afectat de faptul că Anda i-ar fi găsit repede un înlocuitor. Artista a apărut recent în câteva fotografii extrem de apropiată de un bărbat misterios. S-a scris că acel tip ar fi noua ei cucerire.

”Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată. Oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață. Cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat recent Sorin Nicolescu, întrebat despre separarea de Anda, pentru Antena Stars.

Cei doi părinți au păstrat, așadar, o relație cordială de dragul fetei lor, Evelin, pentru ca aceasta să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei. Sorin a mai precizat că nu o va judeca pe Anda dacă își va reface repede viața după despărțirea de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: