Redactia.ro
Home » Monden » Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul. ”Nu contează părerea celor din jur”

Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul. ”Nu contează părerea celor din jur”

Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul

Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul. În urmă cu câteva zile s-a zvonit că presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată. Tânăra de 28 de ani nu a făcut nicio declarație publică referitoare la presupusa relație cu antrenorul. Recent, aceasta a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Tânăra este dispusă să lupte pentru fericirea ei?

Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul. ”Nu contează părerea celor din jur”

Presupusa amantă a lui Reghe, prima declarație despre relația cu antrenorul. În ultima perioadă s-au zvonit numeroase lucruri despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De asemenea, s-a zvonit că presupusa amantă a antrenorului ar fi însărcinată în câteva săptămâni. Momentan nimeni nu a confirmat acest lucru, dar un lucru este cert: tânăra este dispusă să lupte pentru dragostea ei.

Presupusa amantă a lui Reghe nu a făcut nicio declarație publică, dar pe Instagram, șatena pare să fie pregătită să-și apere relația. Aceasta mărturisește că în iubire, cei doi parteneri nu trebuie să țină cont de gurile rele, ci trebuie să meargă înainte. ”Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simți. Acolo unde domnește iubirea și imposibilul poate fi atins. Atunci când iubești, toate lucrurile parcă devin mai ușoare. Când iubești cu adevărat nu mai contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune și multe sacrificii pe care ești nevoit ca să le faci doar pentru ca cealaltă persoană să fie mulțumită. Atunci când iubești nu cauți folosul tău”, a scris aceasta, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre soțul ei, Reghe

Recent, impresara a transmis un comunicat prin care spunea decizia pe care a luat-o asupra casnicie cu Reghecampf. Anamaria a declarat că și-a iertat soțul și că îl așteaptă să se întoarcă în sânul familiei sale. De asemenea, aceasta a spus că va fi alături de antrenor, indiferent de alegerea făcută. ”Tatal copilului meu este in suflet bun, minunat. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF. O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit ! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end! ”, este o mică parte din declarația făcută de Anamaria Prodan, scrie Fanatik.

Vedeta tv dă dovadă de o putere gre de descris, uimind pe toată lumea. „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: