Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe. Impresara a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare: „Duduia asta care pretinde că este iubita lui Reghe…”

Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe. Impresara a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare: „Duduia asta care pretinde că este iubita lui Reghe…”

GALERIE FOTO (10)Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe. Impresara a dovedit în nenumărate rânduri că este dispusă să lupte pentru soțul și familia sa. După ce în presă au apărut informații conform cărora presupusa amantă a lui Reghe ar fi însărcinată, impresara a postat un mesaj acid în care le oferă jurnaliștilor câteva detalii despre această tânără. Vedeta a primit câteva mesaje de la o persoană care susține că o cunoaște pe aceasta, dar și câteva imagini vechi, în care presupusa iubită a antrenorului este de nerecunoscut.

Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe. Impresara a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare: „Duduia asta care pretinde că este iubita lui Reghe…”

Anamaria Prodan, imagini șocante cu presupusa amantă a lui Reghe. Este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, iar în ultima perioadă a demonstrat că este o familistă convinsă. În urmă cu câteva zile a ieșit în presă informații conform cărora presupusa amantă a lui Reghe ar fi însărcinată. Mai mult, antrenorul ar fi oferit o declarație unui site de știri mondene în care declara că divorțează de Anamaria Prodan. Impresara a declarat în nenumărate rânduri că nu divorțează de soțul său, subliniind faptul că va lupta până în pânzele albe pentru căsnicia sa.

Recent, Anamaria Prodan a postat un mesaj șocant pe Instagram. Vedeta le-a transmis jurnaliștilor câteva lecții de jurnalism, menționând că aceștia trebuie să verifice de mai multe ori sursele înainte de a publica informația. „Ce noroc mare aveți cu mine dragi jurnaliști 🤣Va chinuiți de atâta vreme sa găsiți “ diva care seamănă cu mine “🤣si e amanta sotului meu ! La sex si puțin de sub glezna in jos :)))! Va tot întrebam dacă aveți dovezi 🙂 dacă știți cine este ! Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze , povestiri , cimilituri 🤣🤣🤣! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE , si pe care voi nu știți de unde sa o luați , știți ca e gura de aur ! Ok !dar cine este sau de unde este cum si ce face… știți?ia sa verificăm puțin ! Lecție de jurnalism !
1.Pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru 🤣
2. Afacerista Caciuc ? Mama mea 🤣🤣🤣un jurnalist se documentează înainte sa scrie prostii nu? Ce afacere de milioane ? De mâine avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusa amanta gravida 3.ce promovam noi sau pe cine? Numai non valori?
4.ați Vb cu Rotaru daca vrea sa fie nas de cununie ? Pai Rotaru nu se mai respecta ?! Familia Rotaru promovează ideea de familie !Nu cununa presupuse amante cu antrenorii de la echipa ! 5.THIESS face Glume si trimite mesaje celor din presa ( văzute de mine ) arunca oase in aer ca la dresaj de câini si mulți sar sa le prindă din zbor !🤣🤣🤣of sunt prea fine glumele lui Adrian🤣!Nu v am declarat ca botezam amândoi ? Pt Soare orice 🤣De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți 🙂 doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat 😎!(….) Tot ce primim verificăm ca așa fac jurnaliștii mari ! Verificăm la 3 surse Ok ?„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a primit mesaje șocante despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria a primit câteva mesaje surprinzătoare de la o persoană care susține că o cunoaște pe presupusa amantă a lui Reghe, precizând că aceasta minte în legătură cu sarcina. Mai mult, în mesaje, persoana respectivă precizează că tânăra de 29 de ani vrea cu orice preț să-l despartă pe Reghe de Anamaria.

Totodată, impresara a primit și câteva imagini șocante cu aceasta și familia sa. „Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung în Dubai, să nu mai ascult de părinți și să intru în lumea asta a escortelor. O știu din 2015 pe asta. Fata asta a ajuns pe prima pagina în ziare și sunt șocată. De mică visa celebritate. A întins bărbații de la cel mai bătrân până la cel mai tânăr. Gras, slab, urât sau frumos, trebuia să aibă cașcaval/bani. Femeia a fost la pește aici cu mine pe 800 de dolari, iar în țară mergea pe 200 de euro. Periculoasă tare l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta când tu erai în România. Și grijă că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers faza cu niciunul. S-a operat tare”, au fost mesajele primite de impresara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: