Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat doi oameni. Actorul este devastat

Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat doi oameni. Actorul este devastat

GALERIE FOTO (5)

Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat doi oameni. Celebrul actor american trăiește o perioadă cumplită după ce a împușcat mortal o femeie și a rănit grav un bărbat pe platourile de filmare din New Mexico. Alec Baldwin a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins.

Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat doi oameni. Actorul este devastat

Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat doi oameni. Celebrul actor e în stare de șoc după ce a împușcat doi oameni pe platourile de filmare al wester-ului „Rust”. Alec Baldwin, 63 de ani se afla în New Mexico, la filmările peliculei când a tras cu o armă de recuzită și provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins și rănirea regizorului Joel Souza. Halyna Hutchins, 42 de ani, a fost transportată de urgență cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, dar a fost declarată decedată de personalul medical.

Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanța la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde îi sunt tratate rănile. Pentru moment, producția filmului a fost oprită. Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanțe oarbe, care s-ar fi declanșat din greșeală.

Fanii lui Alec Baldwin sunt în șoc după aflarea veștii. Pe Twitter circulă imagini surprinse imediat după tragedie, și se poate observa că actorul american este vizibil afectat. Potrivit Santa Fe New Mexican, Alec a fost văzut joi plângând în fața biroului șerifului districtului Santa Fe, iar încercările de a-i lua declarații nu au avut succes.

Pe paginile de socializare ale actorului, fanii și-au exprimat susținerea și îngrijorarea pentru actor. „Este o tragedie pentru toți cei implicați, inclusiv pentru tine. Fii blând cu tine”, „Nu a fost vina ta, sper să te poți vindeca, în timp”, „A fost un accident, nu te învinovății” sunt doar cateva dintre miile de comentarii lăsate pe pagina actorului. Autoritățile au declarat că ancheta este în desfășurare și încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul. Halyna era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită stea în devenire de revista American Cinematograpfer în urmă cu doi ani. ”Halyna Hutchins, 42 de ani, regizor de imagine, și Joel Souza, regizor, au fost împușcați de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor, care a tras cu o armă de recuzită”, a spus poliția într-un comunicat de presă.

Nu este o premieră în istoria Hollywoodului

Nu este primul incident de acest gest care a avut loc în istoria Hollywood. Celebrul actor, Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani, fiul lui Bruce Lee a murit după ce a fost împușcat cu un glonț de calibru 44 în timp ce filma scena morții în filmul „The Crow”. Deși pistolul trebuia să aibă gloanțe oarbe, autopsia a arătat că un glonț adevărat a ajuns aproape de coloana vertebrală a actorului.

În 1984, actorul Jon-Erik Hexum a murit după ce a fost împușcat în cap cu un pistol de recuzită cu gloanțe oarbe, în timp ce se prefăcea că participă la o ruletă rusească cu un Magnum 44 pe platourile de filmare pentru serialul „Cover Up”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: