Redactia.ro
Home » Știri » Alec Baldwin a împușcat o femeie pe platourile de filmare! Ce se întâmplă acum cu celebrul actor

Alec Baldwin a împușcat o femeie pe platourile de filmare! Ce se întâmplă acum cu celebrul actor

Clipe de coșmar pentru actorul Alec Balwin! O femeie a murit și un bărbat a fost rănit după ce actorul a tras cu o armă pe un platou de filmare din New Mexico. 

Poliția a declarat că Alec Baldwin a tras cu arma în timp ce se afla pe platoul filmărilor pentru westernul Rust, potrivit BBC. Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a primit îngrijiri medicale de urgență.

Alec Baldwin a împușcat o femeie pe platourile de filmare

Femeia împuscată de Alec Baldwin este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Aceasta a murit la scurt timp. În același timp, bărbatul rănit de Alec Baldwin este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului. Souza a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.

Poliția a spus că anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

Ce se întâmplă acum cu Alec Balwin

Poliția investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară de filmare. Din primele informații, ancheta este în desfășurare. Încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul deosebit de grav pentru Alec Balwin.

Ca primă reacție, un purtător de cuvânt al lui Baldwin a declarat că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

La cei 63 de ani, Alec Baldwin este celebru la Hollywood pentru rolurile sale. Născut cu numele Alexander Rae Baldwin III, într-o familie cu șase copii, este cel mai mare dintre cei patru frați, deveniți în timp, cu toții, actori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: