Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mireasă a avut parte de un moment de neuitat în fața altarului. Ce cadou a primit de la fiul soțului său

O mireasă a avut parte de un moment de neuitat în fața altarului. Ce cadou a primit de la fiul soțului său

GALERIE FOTO (3) Ce înseamnă, de fapt, să te visezi mireasă? Este semn bun sau rău
Dix-LakeHurst, New Jersey.

O mireasă a avut parte de un moment de neuitat în fața altarului. Când tatăl său a decis să se căsătorească cu altă femeie, un băiețel de patru ani a avut o reacție absolut incredibilă. Imaginile au devenit virale pe Internet.

O mireasă a avut parte de un moment de neuitat în fața altarului. Ce cadou a primit de la fiul soțului său

O mireasă a avut parte de un moment de neuitat în fața altarului. Atunci când unul dintre părinți decide să se însoare pentru a doua oară, unii copii nu sunt de acord cu acest lucru, și pot exista situații tensionate. În cazul lui Joshua Newville și a lui Emily Leehan, situația a stat complet diferit. Cei doi sunt soldați în armata americană și în urmă cu trei ani s-au căsătorit. Joshua are un băiat de patru ani din prima căsătorie, iar în ziua nunții sale, micuțul a atras toată atenția.

Momentul jurămintelor a fost marcat de reacția lui Gage, care a început să plângă și să o strângă în brațe pe soția tatălui său.Imaginile au devenit virale în mediul online, iar internauți au fost extrem de emoționați de reacția micuțului. „Vreau să fii în siguranță și să încerci din greu și să fii o persoană bună”, i-a spus Leehan lui Gage, care a fugit imediat în brațele ei, plângând.

De asemenea, tânăra i-a spus fiului său vitreg că îl iubește foarte mult. „Știu că tu și cu mine ne vom bate capul, cu excepția momentului. Dar sper, din toată inima mea, că, pe măsură ce devii un om matur, vei înțelege metodele mele și vei realiza că am făcut doar ceea ce este mai bine pentru tine și că te iubesc.Ești atât de deștept, frumos și amabil cu ceilalți. M-ai ajutat să devin femeia care sunt astăzi și poate că nu ți-am dat darul vieții, dar viața mi-a dat cu siguranță darul tău.” i-a mai spus tânăra. Joshua a fost extrem de mândru de fiul său, considerându-se norocos că Gage a acceptat-o pe Leehan în familia lor. Un moment de bucurie ce nu va fi uitat niciodată de invitați!

Leehan și Joshua nu au avut lună de miere, fiind nevoiți să se întoarcă la baza lor comună Mc-Guire Dix-LakeHurst, New Jersey. Gage, care locuiește împreună cu tatăl și mama sa vitregă, are o mamă grozavă, Kali Nuckols, care locuiește în Virginia Beach și îi vizitează cât poate de des. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: