Redactia.ro
Home » Știri » Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat. Cum arată acum partenera de viață a jurnalistului Lucian Mândruță

Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat. Cum arată acum partenera de viață a jurnalistului Lucian Mândruță

GALERIE FOTO (7) Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat

Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat. Lucian Mândruța a fost subiectul mai multor articole după ce a fost prins în compania unei femei misterioase despre care s-a scris că i-ar fi fost amantă. Astfel, căsnicia jurnalistului a atârnat de un fir de ață. Cu toate astea, Ioana l-a iertat pe soțul ei.

Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat. Cum arată acum partenera de viață a jurnalistului Lucian Mândruță

Și-a înșelat soția în urmă cu mai bine de zece ani, dar l-a iertat. În 2009, Lucian Mândruță îi șoca pe telespectatorii jurnalului de știri pe care îl prezenta alături de Sandra Stoicescu. Jurnalistul și-a cerut scuze, în direct, soției, pentru că a înșelat-o. Ulterior, Lucian Mândruță a fost demis din trustul Antena 1. Căsnicia acestuia a atârnat de un fir de ață, dar Ioana a decis să-și ierte soțul. Partenera jurnalistului a decis să șteargă cu buretele întreaga situație și să o ia de la capăt.

Lucian Mândruță a fost surprins cu mașina pe un câmp din Mogoșoaia însoțit de o tânără domnișoară. Scuzele către femeia care i-a dăruit doi copii au venit înainte ca imaginile să fie făcute publice. Se pare că gestul său a reușit să le salveze mariajul. „Familia este foarte importantă. N-a fost uşor, dar noi avem o relaţie solidă şi puternică. În orice cuplu cu o căsătorie de lungă durată există astfel de momente grele şi oricine are o căsnicie solidă ştie că există şi astfel de momente. Noi am reuşit să trecem peste ele”, a spus soția fostului știrist în urmă cu mulți ani.

Jurnalistul și-a recunoscut greșeala, dar ulterior a negat-o. Deranjat de toate informațiile, Mândrută a susținut că nu și-a înșelat niciodată soția, iar referitor la scuzele publice pe care le-a făcut, vedeta a explicat că scuzele în direct au avut ca țintă scandalul mediatic. Acesta a respins dovada fotografiilor în care se ținea de mână cu amanta, lăsând să se înțeleagă că este photoshop.

Cum au reacționat copiii jurnalistului

Lucian Măndruță i-a cerut scuze soției imediat după ce s-a aflat că a înșelat-o. În trecut, jurnalistul a comentat acest subiect, declarând că cei doi copii pe care îi are împreună cu Ioana nu știau ce se întâmplă cu adevărat. „Copiii mei sunt pe site-uri serioase şi nu citesc astfel de articole pe internet.Nu m-au întrebat dacă am înşelat-o pe mama lor. Dacă m-ar întreba, eu i-aş trimite la mama lor. Până la urmă nu s-a stabilit că a fost infidelitate. Nu am confirmat şi nu am infirmat. Oamenii nu ştiu care este povestea cu adevărat şi nici nu au de ce să ştie. Am cerut iertare soţiei şi de atunci i-am mai cerut iertare pentru că am stat de ziua ei pe Facebook„, a declarat Lucian Mindruta.

În prezent, Lucian Mândruță este fericit alături de soția sa, Ioana, care a decis să dea uitării toate greșelile făcute de soțul său. Ioana Mândruță a hotărât să-i mai ofere o șansă bărbatului împreună cu care are doi copii minunați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: