Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt. Ce i s-a întâmplat artistei

Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt. Ce i s-a întâmplat artistei

GALERIE FOTO (2) Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt

Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt. Artista a plecat în vacanță în Egipt, dar experiența trăită în aeroport a determinat-o pe blondină să nu-și mai dorească să viziteze această țară. Ce a pățit Andreea Bănică?

Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt. Ce i s-a întâmplat artistei

Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt. Jumătatea trupei Blondy a plecat în vacanță în Egipt pentru a se relaxa de frumusețile piramidelor, dar se pare că nu totul a decurs așa cum se aștepta. Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor din mediul online că nu va mai vizita niciodată țara arabă. Experiența petrecută la resortul în care ea și familia ei au fost cazați a fost una de neuitat, dar cea din aeroport a dezamăgit-o pe Andreea.

Artista a povestit că a fost controlată din cap până în picioare la aeroport, iar acest lucru i-a lăsat un gust amar. „Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

De asemenea, de parcă nu era de ajuns, Andreea și familia ei au așteptat patru ore în îmbulzeală. Deși pare incredibil, pe aeroportul din Egipt nu au fost impuse restricții anti-COVID-19. „Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit, revoltată, artista.

Andreea Bănică a mai declarat că nu a apucat să le cumpere de mâncare copiilor, din cauza îmbulzelii, iar cei mici au fost nevoiți să aștepte până la aterizarea în România, pentru că pasagerilor nu li s-a permis să-și cumpere, deși era o cursă charter.

Andreea Banica, momentede groaza pe aeroportul din Egipt

Ce a pățit Andreea Bănică într-un mall din România

În urmă cu câteva luni, artista a mers la mall pentru a se antrena la sală. La scurt timp după ce a terminat, s-a urcat în mașină pentru a merge acasă, dar tichetul de parcare nu a funcționat.

Aceasta a încercat să găsească o persoană pentru a cere ajutorul, dar blondina nu a găsit niciun angajat. „După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiţi atenţi ce păţesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall.Cred că aceşti domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreţi să ştiţi ce e la gura mea. Rău e să fii obosit şi să cauţi pe cineva în tot mall-ul să poţi să pleci. Demisionez!”, a povestit Andreea Bănică pe o reţea de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: