Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică a renunțat la bona copilului ei! Ce a făcut-o pe vedetă să ia această decizie

Andreea Bănică a renunțat la bona copilului ei! Ce a făcut-o pe vedetă să ia această decizie

GALERIE FOTO (2) Andreea Bănică a renunțat la bona copilului ei! Ce a făcut-o pe vedetă să ia această decizie

Andreea Bănică a renunțat la bona copilului ei! Artista a vorbit despre acest aspect, explicând pe îndetele care este, de fapt, motivul pentru care Noah nu mai are bonă de mai bine de trei ani.

Andreea Bănică a renunțat la bona copilului ei! Ce a făcut-o pe vedetă să ia această decizie

Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, sunt părinți cu normă întreagă de mai bine de trei ani, asta pentru cei doi au au renunțat la bona fiului lor de cinci ani, Noah. Deși artista a amintit de foarte multe ori acest lucru, vedeta nu a explicat niciodată care este, de fapt, motivul real din spatele acestei decizii.

Invitată la o emisiune TV, cântăreața a vorbit direct despre motivul care a făcut-o să renunțe la bona fiului ei de cinci ani, Noah. Artista a explicat că perioada în care cel mic avea bonă era una mai relaxantă atât pentru ea cât și pentru soțul ei, însă din nefericire, cea care îi ajuta pe cei doi soți cu îngrijirea micuțului lor a decis să plece. Ulterior, cei doi parteneri au tot încercat să găsească pe cineva care să-i ajute cu creșterea lui Noah, însă nu au fost pe aceeași lungime de undă cu niciuna dintre canditate, astfel că Lucian Mitrea, soțul artistei, a pus piciorul în prag și a hotărât că Noah va fi îngrijit exclusiv de părinții săi.

„Puteam să plec oricând și oriunde. După ce a plecat ea, nu mai știam pe unde să scot cămașa. Am mai încercat alte bone, dar nu a funcționat. Lucian a zis că ne ocupăm noi și atât. E unul din cei mai implicați tați pe care i-am văzut. Îl cert uneori că stă prea mult cu cel mic. Sofia a crescut și e independentă. Merge cu metroul singură la școală și o ducem doar până acolo. Ea a luat decizia asta! Lucian e numai cu Noah tot timpul, mereu mi-o ia înainte. Când era mic nici nu mai apucam să schimb un pampers. El e bonă, mamă, tată. Are cu cine să semene pentru că socrul meu este la fel când este vorba despre Sofia. E o bucurie, ador iubirea asta și apropierea asta foarte importantă a lor, dar uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim amândoi la un restaurant”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Bănică și-a concediat soțul care îi era impresar

Un eveniment amuzant acum, dar tensionat în trecut a ieșit abia acum la iveală. Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică i-a fost și încă îi este impresar artistei. A existat un moment în care din cauza neînțelegerilor legate de cariera Andreei, artista și-a concediat soțul. Chiar el a povestit totul.

”Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva”, spunea Lucian Mitrea în cadrul unui interviu.

Andreea Bănică și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 26 de ani. Cei doi au împreună doi copii superbi. Andreea Bănică nu se sfiește să îi transmită adesea mesaje publice pe instagram soțului ei pentru a-i arăta cât de mult îl apreciază. Fanii artistei îi îndrăgesc mult pe cei doi și îi apreciază pentru familia frumoasă pe care o formează.

„Când văd poza asta nu pot să nu râd și să nu devin melancolică. Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani La mulți ani în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a fost unul dintre mesajele publicate de Andreea Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: