Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a reușit cântăreața să plece spre casă: ”Rău e să fii obosit”

Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a reușit cântăreața să plece spre casă: ”Rău e să fii obosit”

GALERIE FOTO (3) Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a reușit cântăreața să plece spre casă: ”Rău e să fii obosit”

Andreea Bănică face ce face și are parte de peripeții! De curând, vedeta a rămas blocată în incinta unui mall și cu greu a reușit să plece acasă!

Andreea Bănică a rămas blocată în mall! Cum a reușit cântăreața să plece spre casă

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, având o mulțime de fani pe care îi ține la curent de fiecare dată cu lucrurile care se mai întâmplă în viața ei. De curând însă, se pare că vedeta a avut parte de aventuri în mall-ul din Capitală pe care îl frecventează cel mai des.

Cântăreața a rămas blocată în incinta mall-ului după ce a fost la fitness timp de trei ore, dându-și atunci seama că tichetul de la parcare nu funcționează. Andreea Bănică s-a enervat teribil, căci a fost o adevărată aventură până să reușească să rezolve situația.

Nu s-a putu abține și a împărtășit cu fanii ei întâmplarea direct pe InstaStory. Andreea Bănică le-a povestit fanilor de pe Instagram experiența neplăcută prin care a trecut recent chiar la mall. Artista și-a dat seama că nu poate să plece spre casă în momentul în care tichetul de parcare era nefuncțional. Aceasta nu s-a panicat chiar deloc, astfel că s-a dus rapid să caute un paznic pentru a o ajuta să plece din mall.

”După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut um pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea. Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory.

Andreea a rămas dezamăgită de atitudinea nepăsătoarea a angajatului

Cu greu a reușit să găsească vedeta pe cineva care să o ajute să plece din parcarea mall-ului, însă până la urmă a avut pe cine să tragă la răspundere. Artista a fost tare dezamăgită de atitudinea nepăsătoarea a angajatului și s-a plâns și pe contul ei de Instagram: „Doamne ferește să ai o urgență”.

”Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ati fost la parter, avem un coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai adăugat vedeta pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: