Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică a atras toate privirile în Grecia! Cum s-a pozat artista la plajă

Andreea Bănică a atras toate privirile în Grecia! Cum s-a pozat artista la plajă

GALERIE FOTO (6)Andreea Banica vacanta Grecia

Andreea Bănică se bucură de câteva zile libere petrecute în sânul familiei sale, într-o locație de vis. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea, au ales să-și petreacă vacanța în Grecia, la bordul unui iaht. După cum era de așteptat, Andreea Bănică a atras toate privirile atunci când s-a pozat în costum de baie.

Andreea Bănică a atras toate privirile în Grecia

La doar o săptămână după ce a împlinit 43 de ani, Andreea Bănică a plecat în vacanță alături de soțul ei. Cei doi au ales drept destinație de vacanța Grecia, o locație tot mai frecventată anul acesta de vedetele autohtone. De acolo, Andreea a postat cadre incendiare, spre fericirea fanilor ei internauți. Într-una dintre postări, artista apare într-un costum de baie minimalist, cu pattern aztec, care îi pune în evidență formele perfecte. La vederea acestei fotografii, fanii i-au lăsat zeci de comentarii apreciative, lăudându-i silueta fără cusur.

Au fost, însă, și două-trei păreri critice, fanii făcând referire la operația la nas pe care tocmai a suferit-o artista. Într-unul dintre comentarii, un fan a întrebat-o dacă și-a subțiat nasul, deși ea anunțase anterior că e vorba de o operație de a corecta deviația de sept, nicidecum una de ordin estetic. „Ai nasul mai subțire”, a fost întrebarea care s-a lăsat fără răspuns a unui internaut îndrăzneț.

Artista a suferit o operație de deviație de sept

Andreea Bănică a dezvăluit că în urmă cu 5 ani, printr-un RMN, a descoperit că e necesară o intervenție pentru a corecta deviața de sept, aceasta din urmă cauzându-i probleme de respirație. Anul acesta, artista de 43 de ani s-a încumetat și și-a făcut această operație pentru a rezolva problema medicală. Îndrăgita cântăreață a fost foarte deschisă vizavi de acest subiect și și-a informat fanii pas cu pas despre intervenția la care a fost supusă.

Andreea, despre operație: „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată.(…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine.”. 

Din fericire, operația a decurs ca la carte, iar recuperarea artistei a fost rapidă.

Etichete: