Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică își dorește să fie din nou mamă! Artista a făcut declarații surprinzătoare despre sarcină

Andreea Bănică își dorește să fie din nou mamă! Artista a făcut declarații surprinzătoare despre sarcină

GALERIE FOTO (2) Andreea Bănică

Andreea Bănică își dorește să devină pentru a treia oară mamă! Soția lui Lucian Mitrea a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre o posibilă sarcină.

Andreea Bănică face ce face și iar ajunge în atenția presei, asta pentru că artista a făcut noi declarații despre ce se mai întâmplă în viața ei. Vedeta a fost întrebată dacă și-ar dori să devină din nou mamă, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Andreea Bănică își dorește să fie din nou mamă! Artista a făcut declarații surprinzătoare despre sarcină

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, iar asta pentru că își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa se explică faptul că, de curând, vedeta a făcut noi dezvășuiri și a răspuns la curiozitățile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cântăreața a organizat recent o nouă sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe contul ei de Instagram, la InstaStory. Unul dintre cei mai înfocați fani ai cântăreței a fost curios să afle dacă aceasta își mai dorește o sarcină. Ei bine, soția lui Lucian Mitrea a oferit un răspuns afirmativ, însă a menționat că ar vrea asta doar dacă ar fi fost mai tânără!

Andreea Bănică își dorește să fie din nou mamă! Artista a făcut declarații surprinzătoare despre sarcină

Soția lui Lucian Mitrea a dat astfel de înțeles că i-ar fi surâs ideea ca familia ei să fie mai mare, însă acest lucru nu ar mai fi posibil acum, căci și-ar dorit să fie mai tânără. În dreptul răspunsului, Andree Bănică a adăugat o imagine cu cei doi copii ai săi, Sofia și micuțul Noah, spunând că atenția ei trebuie să se concentreze doar asupra lor, încă o dovadă că-i iubește ca pe ochii din cap.

”Dacă eram mai tânără, da! Cu tot cu bonă la pachet! Lor trebuie să le ofer toată atenția din lume!”, a transmis Andreea Bănică pe contul ei de Instagram, la InstaStory.

Andreea Bănică și-a făcut operație de septoplastie

Mai mult, în urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a făcut un anunț important în mediul online. Vedeta a transmis că se va opera, pentru că din cauza unei deviații de sept nu mai respiră și nu se oxigenează bine.

Iar pentru a nu-și ține fanii pe gânduri, cântăreața a revenit cu detalii și după intervenția de septoplastie, spunând, din fericire, că se simte bine.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: