Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică, de urgență pe masa de operație. „Nu mai poate fi amânată”

Andreea Bănică, de urgență pe masa de operație. „Nu mai poate fi amânată”

Andreea Bănică a luat o decizie importantă și va ajunge pe masa de operație curând din cauza unei probleme care nu îi dă pace de mult timp.

Andreea Bănică și-a luat inima în dinți și se va opera curând. Frumoasa artistă va ajunge pe mâna medicilor din cauza unor probleme mai vechi, mai precis o deviație de sept care îi face probleme din ce în ce mai mari în ultima perioadă.Vedeta a declarat că respiră cu dificultate de ani buni, iar faptul că îi este teamă de operații a făcut-o să amâne intervenția.

Andreea Bănică le-a povestit fanilor ei de pe rețelele sociale despre toată situația prin care trece și i-a înștiințat că pe data de 1 iunie aceasta va ajunge în sala de operații pentru a-și rezolva problema de respirație.

Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine„, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor.

Andreea Bănică s-a destăinuit fanilor în privința problemei cu care se confruntă. Ea le-a spus că a descoperit această problemă în momentul în care și-a făcut un RMN în urmă cu cinci ani de zile. Blondina și-a luat frica în dinți și este pregătită pentru intervenția de la nivelul nasului.

„Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică.”, a continuat artista să povestească.

Andreea Bănică a avut probleme de sănătate în luna martie

Se pare că soțul Andreei, cel care o sprijină necondiționat, a îndemnat-o să facă intervenția pentru că acest lucru o poate afecta pe plan profesional și nu numai. Se pare că în momentul în care s-a speculat că Andreea Bănică ar putea fi însărcinată, deoarece aceasta a anunțat că din cauza unor probleme de sănătate nu poate onora câteva concerte, era vorba chiar despre această deviațe de sept.

Andreea Bănică a precizat că această problemă o face să fie foarte sensibilă la temperaturi scăzute sau foarte mari. Ba mai mult, aerul condiționat îi afectează căile respiratorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: