Redactia.ro
Home » Monden » Julia Chelaru a criticat-o dur pe Andreea Bănică! Ce relație eu cele două artiste

Julia Chelaru a criticat-o dur pe Andreea Bănică! Ce relație eu cele două artiste

GALERIE FOTO (2) Julia Chelaru a criticat-o dur pe Andreea Bănică! Ce relație eu cele două artiste

Julia Chelaru a criticat-o dur pe Andreea Bănică! În urmă cu mai mulți ani erau bune prietene și se bucurau de un real succes, pe plan muzical, cu trupa “Exotic”.

Julia Chelaru a criticat-o dur pe Andreea Bănică! Ce relație eu cele două artiste

În 1999, Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrașcanu au format “Exotic”. Într-un final, trupa, însă, s-a destrămat, iar Andreea Bănică a devenit componentă a formației “Blondy”, cu Cristina Rus, în timp ce Julia Chelaru și Claudia Pătrașcanu au pus bazele trupei “Sexxy”.

Julia Chelaru și Andreea Bănică au un trecut comun, astfel că prima a fost invitată la Pro TV, unde a fost provocată să dezvăluie care sunt defectele fostei sale colege, cu care nu s-ar mai afla deloc în relații bune.

“Prea ambițioasă. Când eram împreună ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.red.: în evidență). Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și, uneori, tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru.

În cadrul aceleiași emisiuni, Julia Chelaru a mai dezvăluit că Adrian Mutu a invitat-o de mai multe ori în oraș, însă ea l-a refuzat. Acum, însă, regretă, și recunoaște că și-ar fi dorit să-l întâlnească măcar o dată pe fostul căpitan al echipei naționale.

“A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală. Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască”, a povestit Julia la Pro TV.

Julia Chelaru: „Îmi place voluptoasă”

Însă toată lumea a obsevat că Julia Chelaru a pus ceva kilograme în plus, fapt ce face ca puțini fani s-o mai recunoască. Dar se pare că „noul aspect fizic” nu o deranjează așa tare pe artista.

“Eu personal nu îmi doresc să slăbesc extraordinar de mult. Mi-au spus mai mulți că nu mai arăt ca în trupa Sexxy. Nu vreau să fiu foarte slabă, pentru că pe mine nu mă avantajează asta la trăsăturile feței. Mie îmi place să fiu voluptuoasă, chiar dacă am pus câteva kilograme, asta e dorința mea! La vârsta mea îmi place să fiu o persoană voluptuoasă, să am sâni, să am picioare, nu vreau să fiu vreo slăbănoagă trasă la față. Când eram în trupa Sexxy mi se spunea că sunt anorexică. Mie îmi place să gătesc, sunt cu iubitul meu, gătim împreună, el vine seara de la job, ne place să stăm împreună, să bem un vin bun, să gătim ceva gustos, să ascultăm o muzică bună. Eu împreună cu iubitul meu, John, am gătit lucruri pe care nu le-am mâncat în viața mea și consider că a mânca ceva bun face parte din bucuriile vieții. Nu trebuie să fim noi slabe pentru unul și pentru altul! În viziunea mea o femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri, cu puțină cărniță”, a mai adaugat Julia, într-un interviu recent.

Ce face acum Julia Chelaru după divorțul de Bogdan Jianu

Acum 24 de ani, Julia Chelaru, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu făceau furori în lumea muzicală după ce au lansat piesa „Sexxy”. Ultimele două încă sunt în atenția publicului, Claudia Pătrășcanu fiind într-un scandal de divorț, iar Andreea Bănică lansează piesă după piesă. În schimb, Julia Chelaru a dispărut de pe micile ecrane de tot. Acum, ea preferă discreția, mai ales după ce a divorțat și s-a despărțit de noul iubit pe care și-l făcuse.

Cei doi au fost mereu discreți în privința relației lor, dar nu au mai ascuns despărțirea. Oricum au rămas în relații bune și amândoi își găsiseră fericirea. Ea, în brațele unui bărbat mai tânăr cu 6 ani pe nume John, iar el iubindu-se cu gimnasta Cătălina Ponor.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, a declarat Julia Chelaru.

Atunci, Julia Chelaru vorbea despre relația ei. Însă, lucrurile nu au fost să fie, pentru că ea și John s-au despărțit.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat Julia Jianu pentru Click în urmă cu ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: