Redactia.ro
Home » Știri » De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian. Artistul a divorțat după 16 ani de căsătorie

De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian. Artistul a divorțat după 16 ani de căsătorie

GALERIE FOTO (3) De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian.

De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe patul de spital, în urma unui șoc septic. Artistul a fost întotdeauna discret cu viața sa personală, iar după ce a divorțat a declarat public că a divorțat de soția sa. Anii au trecut, iar cântărețul nu s-a mai recăsătorit niciodată.

De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian. Artistul a divorțat după 16 ani de căsătorie

De ce nu a avut copii Petrică Mîțu Stoian. Moartea intrepretului de muzică populară i-a șocat pe colegii de breaslă și apropiații săi. Îndrăgitul artist s-a stins din viață sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian este plâns de colegi,de prieteni, de familie și de fanii care l-au iubit și apreciat. Petrică Mîțu Stoian era discret cu viața sa personală.

Cu toate astea, despre Carmen Mihaela, fosta soție, vorbea mereu cu respect și admirație. Cei doi au divorțat în 2012, iar magistrații au admis acțiunea în care el a fost reclamantul și soția lui pârâtă, chiar de la primul termen, pentru că cei doi nu au avut copii. „Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, declara Petrică Mîţu Stoian, la un post TV, în urmă cu 9 ani.

Conform acestuia, problemele în căsnicie au apărut după ce solistul a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului” și s-a mutat la Craiova, în timp ce soția sa a preferat să rămână la Târgu-Jiu. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”,a declarat Petrică Stoian la vremea aceea.

Petrica Mitu Stoian impreuna cu colegii de breasla

Petrică Mîțu Stoian nu a avut niciun copil

De asemenea, artistul a vorbit și despre copii. Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că nu i-au plăcut niciodată copiii, motiv pentru care nu regreta că nu a avut copii cu fosta soție. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, a mai spus cântăreţul.

Anul trecut, regretatul artist declara că acesta a fost destinul lui. Artistul părea că este împăcat cu ideea că nu a avut niciun moștenitor, declarând că sunt oameni mai puternici care nu au urmași. „Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, mai spunea artistul.

Petrica Mitu Stoian

După divorțul de fosta soție, Petrică Stoian nu și-a mai refăcut viața. „În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor”, dclara Petrică Mîţu Stoian anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: