Redactia.ro
Home » Știri » Reacția colegilor de scenă imediat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artiștii sunt șocați

Reacția colegilor de scenă imediat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artiștii sunt șocați

GALERIE FOTO (3) Petrică Mâțu Stoian a murit (2)

Reacția colegilor de scenă imediat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea intrepretului de muzică populară i-a șocat pe colegii de breaslă, dar și pe internauți. Petrică Mîțu Stoiat s-a stins din viață la spitalul din Reșița. Artistul s-a simțit rău sâmbătă dimineață în timp ce primea tratamentul pentru COVID-19.

Reacția colegilor de scenă imediat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artiștii sunt șocați

Reacția colegilor de scenă imediat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. De astăzi, scena muzicii folclorice este mai săracă. Celebrul artist Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în această țară. Artistul se afla internat la secția ATI din cadrul Spitalului de Urgență Reșița. Medicul a declarat că interpretul de muzică populară a murit din cauza unui șoc septic.„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie.. A decedat în urma unui şoc septic”, a declarat pentru Româniatv.net un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Îndrăgitul artist se afla de câteva zile la o clinică privată din Caraș-Severin acolo unde primea tratament post-COVID. Sâmbătă dimineață, Petrică Mîțu Stoian s-a simțit rău, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spitalul de urgență din Reșita.

Constantin Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Au urcat pe aceeași scenă ani de zile și i-au încântat pe oameni cu vocile lor. Din păcate, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, iar Constantin Enceanu este devastat. Printre lacrimi, interpretul de muzică populară a declarat că este șocat de vestea primită. „Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și a plecat așa de repede. Mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi est rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13.00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua cu elicopterul. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi„, a spus Enceanu.

 

Colegii de breaslă sunt șocati

La aflarea veștii că artistul nu mai este printre noi, colegii de breaslă au reacționat în mediul online. Raoul, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care își exprimă tristețea pentru pierderea colegului său. „Petrica Mitu Stoian mi-a fost un prieten foarte apropiat. Așa un om bun…atât de tare sunt șocat de moartea lui. Ani de zile am fost colegi de scena, de turnee, de emisiuni, de proiecte. Am filmat acum câteva zile pentru revelion…era bine. Întotdeauna era bine. Sunt atât de trist… Drum bun omule drag!”

De asemenea, cântăreața de muzică pentru petrecere, Carmen Șerban a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare. Artista se declară șocată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. „Nu pot să cred așa ceva 🖤🙁 Petrica Mitu Stoian a încetat din viață! Drum lin către cer, Maestre! Dumnezeu să te primească în Împărăția Lui și să-ți odihnească sufletul! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndoliați!”

Carmne Serban, socata de moartea lui Petrica Mitu Stoian
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: