Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Declarațiile șocante făcute de Steliana Sima

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Declarațiile șocante făcute de Steliana Sima

GALERIE FOTO (3) Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Celebrul artist s-a stins din viață sâmbătă seara la spitalul de urgență Reșița. Petrică Mîțu Stoian a decedat în urma unui șoc septic. Din păcate, medicii nu au mai ,putut face nimic pentru a-l salva. Steliana Sima a declarat că ultima oară când s-a întâlnit cu colegul ei, i-a mulțumit pentru că sunt prieteni.

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Declarațiile șocante făcute de Steliana Sima

Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea? Scena muzicii folclorice este mai săracă. Moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a șocat pe toată lumea. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Cântărețul a fost transportat la Spitalul de Urgență Reșița după ce a acuzat stări de rău. Inițial, Petrică Mîțu Stoian era interna la o clinică privată unde se refăcea după infectarea cu noul coronavirus. Medicii care au încercat să-i salveze viața au declarat că decesul a survenit în urma unui șoc septic sever și a unei bronho-pneumonii severe.

Colegii săi de breaslă sunt în stare de șoc, având în vedere că în urmă cu două zile, artistul participase alături de colegii de scenă la filmări. Printre cei care l-au văzut pentru ultima oară s-a numărat și Steliana Sima, care a povestit cum au decurs filmările, dar și despre cum Petrică Stoian i-a mulțumit pentru că sunt prieteni. „Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată. S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare. Am fost la o emisiune săptămâna trecută, ne mulțumea că suntem prietenii lui. Cum să te desparți de el joi și acum să afli că nu mai este? ”, a mărturisit Steliana Sima la România TV.

Petrica Mitu Stoian

Steliana Sima, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Interpreta de muzică populară a declarat că imediat după ce artistul a fost dus de urgență la spitalul din Reșița, aranjase un transfer către un spital din București, mai că starea sa de sănătate era precară. ”Este cumplită vestea, încercam să îl aducem în București. Rezolvase cu elicopterul pentru mâine dimineață, cu SMURD-ul, să îl aducem. Impresarul m-a sunat și mi-a zis să nu mai facem niciun demers, că a murit. Joi am fost la filmare și atâta a râs, nu arăta ca are vreo problemă.Imaginați-vă ce gol imens, că trebuia să mergem toți trei și acum locul lui e gol. Era atât de generos și sărea în ajutorul tuturor celor care i-l solicitau. Era un coleg extraordinar. O să vedeți câți colegi în plâng, a fost un artist numărul 1. Noi îi recunoșteam meritele. Acum, din păcate, trebuie să ne sunăm și plângem unul la altul.”, a mai spus Steliana Sima.

Laura Lavric s-a declarat și ea devastată de moartea colegului ei de breaslă. ”Trebuia să fiu și eu la filmare, dar nu am mai putut. Pe Petrică îl știu de când a început să cânte. Era un om plăcut, un coleg bun. Cât de supărat erai, el îți scotea zâmbete. Nu cred că exista om să fie supărat pe el. Ne întâlneam des la spectacole. Am văzut știrea la TV și i-am spus fiului meu știrea. Mă întrebam dacă a avut covid-19. Nu pot să înțeleg, nu îmi găsesc cuvintele”, declară artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: