Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată mama Nicoletei Guță. Femeia care i-a dăruit cinci copii lui Nicolae Guță este complet schimbată

Cum mai arată mama Nicoletei Guță. Femeia care i-a dăruit cinci copii lui Nicolae Guță este complet schimbată

GALERIE FOTO (2)

De-alungul anilor, Nicolae Guță s-a afișat cu multe femei la braț, dar prima sa soție ce i-a dăruit cinci copii a stat mereu departe de lumina reflectoarelor. Dacă celelalte domnișoare au fost dornice de afișare, Mariana Negrea rar a apărut public și atunci doar prin prisma pozelor publicate de copii ei. Iată cum mai arată femeia acum.

Cum mai arată prima soție a lui Nicolae Guță

Mariana Negrea a fost prima mare iubire a lui Nicolae Guță. Femeia i-a dăruit artistului cinci copii care sunt singurii moștenitori legali ai artistului, Marian, Nicoleta, Daniela, Cosmin, Nicu. Relația celor doi a început pe vremea în care el avea doar 16 ani, iar ea avea 28 de ani, fiind cu 12 ani mai mare decât aceasta.

20 de ani au stat împreună Nicolae și Mariana. În prezent prima soție a lui Guță are vârsta de 65 de ani, fiind născută în anul 1955. Fiica sa Nicoleta a publicat imagini cu mama sa. Femeia este total schimbată. La mulţi ani, mama mea buna! Dumnezeu să-ţi dea sănătate şi tot ce este mai bun! N-am cuvinte să-ţi spun ce însemni tu pentru mine şi sufletul meu. Te iubesc, Regina mea!”, i-a transmis Nicoleta.

De la mama pleacă tot. Mama a rămas sultana. La ea vin şi pleacă banii. Dacă la vârsta asta face copii înseamnă că poate să mai ducă. Mamele nu vin aici, dar copiii vin. Cei mici vin împreună cu tata. Mariana Sultana e o femeie foarte bună şi dacă ceilalți frați ai mei vin la noi, îi servește cu tot ce este. Tot timpul îi ajută.”, a spus Nicoleta Guţă despre mama ei, acum ceva timp.

Ce femei au mai trecut prin viața lui Nicolae Guță

Nicolae Guță a avut o viața tumultoasă din punct de vedere amoros. Aproape cu toate iubitele sale a ajuns în centrul unor scandaluri televizate. Alături de unele are și copii, iar altele au fost o scurtă perioadă de timp la brațul acestuia. Nicolae Guță a trăit o poveste de iubire cu Beyonce de România cu care are o fetiță, mai apoi a urmat Narcisa, cu care are un băiețel.

O altă iubită de-a artistului a fost Sorina Șerban, dragostea cea mai mare, care este din Timișoara și cu care a fost în perioada 1999-2005. Ei au împreună 2 copii. Cristina este ultima sa iubire alături de care are băiețelul de 2 ani, Eden Nicolae. Băiețelul a venit pe lume pe 26 iunie 2019. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2016. Ea are vârsta de 28 de ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: