Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei: „Am fost la un pas de a naște prematur”

Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei: „Am fost la un pas de a naște prematur”

GALERIE FOTO (7) Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei

Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei. Soția lui Cabral a făcut declarații neașteptate. Andreea a mărturisit că a fost la un pas să nască prematur, confruntându-se cu probleme majore în timpul sarcinii cu Namiko. De asemenea, actrița a ajuns la un spital din Malta, iar medicii nu erau bine pregătiți.

Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei: „Am fost la un pas de a naște prematur”

Andreea Ibacka, despre cea mai grea experiență din viața ei. Actrița formează un cuplu cu Cabral, iar împreună au doi copii. În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a adus pe lume cel de-al doilea copil. Recent, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare despre o situație prin care a trecut în timpul sarcinii cu Namiko. Pe 17 noiembrie, de Ziua Mondială dedicată copiilor născuți prematur, Andreea Ibacka a povestit că a fost la un pas să o nască pe fiica sa înainte de termen.

Blondina se afla în vacanță, în Malta, alături de soțul ei, când au apărut contracții neașteptate. Andreea a povestit că a mers la spitalul din Malta, iar medicii erau nepregătiți, iar acest lucru a speriat-o teribil. „N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în ”vacanță” în Malta. Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la „cel mai bun spital privat de-al lor”. Am detaliat deja pe stories, însă rezumând… m-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire „m-au liniștit”, în schimb, spunându-mi că „sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască”, a povestit Andreea.

Andreea Ibacka, momente de panică

La scurt timp, Andreea s-a întors în România, contactându-și medicul. Acesta i-a recomandat să stea la pat 6 săptămâni, iar Andreea a născut-o pe Namiko peste termen, la 41 de săptămâni. “M-am întors în România şi cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiţă perfect sănătoasă. Ştiu, sunt un caz norocos!”, mai spune Andreea.

La cea de-a doua sarcină, soția lui Cabral nu a întâmpinat nicio problemă. Actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cum toată lumea era curioasă de numele pe care fiul cuplului îl va avea, prezentatorul tv a povestit o situație despre alegerea prenumelui. Cabral a povestit că s-a gândit ca pe fiul său să îl cheme Ragnar, fiind inspirat de un personaj din serialul „Vikings”. Propunerea cea mai amuzantă a fost când Namiko a venit cu ideea ca pe fratele ei să îl cheme „Leagăn”.„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: