Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka a fost criticată de internauți că își neglijează copilul! Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a fost criticată de internauți că își neglijează copilul! Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a fost criticată de internauți că își neglijează copilul! Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka a fost criticată de internauți că își neglijează copilul! Recent, o fotografie publicată de partenera lui Cabral pe contul său de Instagram a iscat multe controverse.

Andreea Ibacka a fost criticată de internauți că își neglijează copilul! Cum a reacționat Cabral

Andreea Ibacka se bucură de un succes uriaş în cariera sa, iar pe lângă acest lucru este extrem de fericită şi pe plan personal. Cu toate acestea, blondina se confruntă cu răutatea oamenilor care o critică în mediul online. Recent, o fotografie publicată de partenera lui Cabral pe contul său de Instagram a iscat multe controverse.

În weekend-ul care tocmai a trecut, Cabral și Andreea Ibacka au plecat în formulă completă la mare, acolo unde s-au distrat pe cinste, dar s-au şi relaxat. Familia celebrului prezentator a petrecut câteva ore la un cunoscut restaurant de la malul mării, iar micuţa Namiko a descoperit multe lucruri interesante. De asemenea nici mezinul familiei nu a lipsit din scurta ieşire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)


Pentru că vremea a ţinut cu ei, Andreea Ibacka a profitat de soare şi a făcut câteva fotografii pe care le-a publicat ulterior pe pagina sa de Instagram. Acest lucru a atras câteva reacţii negative.

„Prima oară la plajă cu atâția șoricei”, a spus actrița.

Mai exact, o internaută a simţit nevoia să îi atragă vedetei atenţia: „Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi bebe pentru o poză”, a fost comentariul pe care Andreea Ibacka l-a primit.

După ce a văzut comentariul primit de soția sa, prezentatorul de la PRO TV a reacționat imediat și a apărat-o pe mama copiilor săi.

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a fost răspunsul lui Cabral.

Cum și-au numit Andreea și Cabral băiețelul

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce nume au ales părinții pentru băiețelul lor. Cabral le-a povestit fanilor că s-a gândit la un moment dat ca pe fiul său să-l cheme Ragnar, fiind inspirat de un personaj din serialul ”Vikingii”.

Andreea Ibacka nu a fost însă de acord, dar cel mai haios moment a fost când fetița lor a ales un nume pentru frățiorul său.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: