Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut. Ce greutate și ce înălțime are bebelușul

Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut. Ce greutate și ce înălțime are bebelușul

GALERIE FOTO (3) Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut.

Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut. Soția lui Cabral a născut în urmă cu câteva zile, aducând pe lume un băiat perfect sănătos. În urmă cu câteva ore, Andreea a postat primele imagini după ce a născut. Vedeta a spus că fiul său a primit nota 10 la naștere și că este foarte cuminte.

Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut. Ce greutate și ce înălțime are bebelușul

Andreea Ibacka, primele imagini din spital după ce a născut. Cabral și Andreea Ibacka sunt cei mai fericiți părinți. Actrița a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Recent, Andreea a postat primele imagini după naștere, oferind câteva detalii despre bebeluș. Vedeta le-a spus fanilor ei cum e bebelușul său și ce înălțime are. Actrița a declarat că micuțul este foarte liniștit, mânâncă foarte bine,doarme și plânge foarte rar, semn că Andreea este foarte norocoasă.De asemenea, soția prezentatorului tv a precizat că bebelușul a avut la naștere 3.240 de grame și 52 de centimentri. ”Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant”, a spus Andreea Ibacka pe InstaStory.

Andreea Ibacka, primele imagini dupa nastere

În ceea ce o privește pe Andreea, vedeta a spus că recuperarea e mult mai ușoară spre deosebire de prima sarcină. Mâine, actrița și fiul ei vor merge acasă, acolo unde vor fi așteptați de către Cabral și fetița lor, Namiko. ”Mâine urmează să reîntregim rândurile, să ajungem acasă și abia aștept. Sunt atât de nerăbdătoare. La mine lucurile decurg mai ușor decât data trecută, e totul în regulă”, a mai spus actrița din ”Adela”.

Andreea Ibacka le-a mulțumit fanilor pentru numeroasele mesaje pe care le-a primit în această perioadă, dar i-a transmis și soțului ei, Cabral,un mesaj. Aceasta i-a mărturisit că de acum ea nu mai este grasp, așa cum spunea el. ”Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut da, Cabral eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Cabral își așteapt nerăbdător soția și copil

După apariția de coronavirus, vizita tăticilor în maternități au fost interzise. Așadar, Andreea Ibacka se află în spital de una singură și nu poate accepta vizitele soțului său. Actrița a mărturisit că ea și bebelușul sunt entuziasmați să ajungă acasă. ”Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea, am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, m-a adus soțul, sunt singură la maternitate, dar suntem foarte bine atât eu cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși”, a mai spus vedeta.

Cabral si familia sa

Cabral a fost cel care a anunțat că soția sa a născut și că este bine. Acesta a postat pe Facebook un mesaj emoționant. „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: