Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka. A părut o dragoste imposibilă la început

Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka. A părut o dragoste imposibilă la început

GALERIE FOTO (5) Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka.

Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka. Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Cu toate astea, puțină lume știe cum a început povestea lor de iubire.

Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka. A părut o dragoste imposibilă la început

Povestea de iubire dintre Cabral și Andreea Ibacka. Povestea de iubire dintre cei doi a început în 2007, când acesta era deja un personaj renumit în televiziune. Andreea era doar o tânără studentă la Finanțe-Bănci și aspira să devină actriță.

Ulterior a luat un casting pentru producția ”Inimă de ţigan”, iar pentru că erau mai mereu pe platourile de filmare, cei doi s-au văzut, s-au plăcut, înfiripându-se o relație de dragoste frumoasă. La acea vreme, prezentatorul tv divorțase de prima soție, Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut o fetiță, Inoke, iar pentru Andreea, era cea prima relație mai importantă. Dragostea dintre ei a fost una mare, iar în 2011 au decis să se căsătorească. ”Am făcut ”inventarul” celor opt ani de relație: 200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri.”, spuneau cei doi.

În 2018, Andreea aducea pe lume primul copil. Vedeta a născut o fetiță, Namiko, care, așa cum povestesc cei doi, dă ora exactă în casă și cam toată lumea se învârte în jurul ei. În urmă cu câteva minute, Andreea a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar de această dată este băiat.

Momentele dificile prin care au trecut Cabral și Andreea

Andreea și Cabral au trecut prin momente dificile în relația lor. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a avut un accident cu ATV-ul, iar Andreea, soția sa, a fost cea care l-a salvat. . „De ziua mea, 4 octombrie, eram la Jina, la stână la Ghiță ciobanul, cu Alex Chelba, fotograful care a murit la Colectiv, Inoke, Irina, Fodor și am avut un accident, undeva în creierii munților pe o potecă, la 5 dimineața. Cert este că Andreea trebuia să doarmă la momentul respectiv, s-a trezit din somn și a zis: „al meu a pățit ceva” și a insistat vreo 20 de minute sau jumătate de oră până când a trezit toată casa, s-au suit cu toții într-o dubă și au plecat de nebuni spre stână să mă caute. Între timp, eu chiar avusesem un accident cu ATV-ul. Eu trăgeam să mor, nu e o exagerare, hipotermie că era 4 octombrie, erau multe grade cu minus, a venit și m-a luat de acolo, apoi au venit băieții de la smurd si m-au dus la Sibiu. Atunci a fost un moment în care, sigur, dacă stai să îl explici, îl explici prost, că dai credit divinității, flerului, ori norocului, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Dar a mea a insistat foarte mult la toată gașca până când au venit și m-au găsit întins.”

Cabral a mărturisit că povestea de dragostea pe care o trăiește alături de faimoasa actriță este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. „Au fost mai multe cumpene în viața noastră și sigur că nu este cea mai comodă parteneră de viață, sigur că îmi toacă nervii în fiecare zi dată de Dumnezeu, sigur că nu mă simt apreciat așa cum cred eu că ar trebui să fiu, dar probabil că este cea mai bună poveste care mi se putea întâmpla în viața asta, femeia asta.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: