Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului: „Nu mai pot să duc la nesfârșit”

Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului: „Nu mai pot să duc la nesfârșit”

Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului

Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu o zi. Benone SInulescu va fi înmormântat duminică, la cimitirul Eternitatea din Arad. Soția artistului a decis să spună adevărul în scandalul cu fostul impresar al maestrului.

Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului: „Nu mai pot să duc la nesfârșit”

Soția lui Benone Sinulescu, acuzații grave după moartea artistului. Celebrul artist a plecat dintre noi la vârsta de 84 de ani, lăsând în urme o durere imensă. Se știe că soția sa, Elena și fostul impresar al artistului se aflau într-un conflict după ce Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în propria casă. Acum, soția artistului a decis să spună adevărul despre scandalul cu impresarul.

Într-o emisiune tv, Elena Sinulescu a declarat că s-a certat cu Ionuț Pavel, cel care i-a fost impresar cântărețului. Aceasta a spus că fostul impresar a făcut în urmă cu mai mulți, conturi de socializare în numele lui Benone Sinulescu, iar toți banii pe care i-a obținut în urma Youtube-ului și Facebook-ului au ajuns la el, fără să-i dea artistului. ”A făcut cont de YouTube, cont de Facebook și a luat toate veniturile pe care le obținea. Eu i-am închis conturile, i-am cerut parola și de aici a început scandalul”, a spus Elena Sinulescu într-o emisiune TV.

De asemenea, femeia a mărturisit că artistul nu și-a dorit niciodată să spună public de acest scandal, dar acum Elena Sinulescu nu a mai rezistat și a răbufnit. Femeia a declarat că s-a săturat să fie acuzată pe nedrept. ”Soțul meu nu a dorit să facă publică treaba asta, dar mai mult pentru că m-a acuzat în presă eu acum am spus chestia asta, nu voiam să o spun niciodată, dar pentru că acum din nou a apărut, și din nou vrea să aducă în fața trecutul, nici eu nu mai pot să duc la nesfârșit și să să fiu mereu catalogată”, a mai spus Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu va fi înmormântat duminică

Benone Sinulescu va fi înmormântat peste două zile la Cimitirul Eternitatea din Arad. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, lăsându-se drept amintire peste 100 de melodii. Cântărețul a încetat ieri din viață, iar trupul său neînsuflețit a fost deja depus pentru un ultim omagiu. Elena Sinulescu a declarat că trupul fără viață al artistului a fost depus la o casă mortuară din Arad, urmând ca duminică dimineață la ora 08.00 să fie transportat către Filarmonica din Arad.

După ce va fi depus la Filarmonica, fanii artistului pot veni să-i aducă un ultim omagiu. Ulterior, după orele prânzului cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul Eternitatea. Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar în luna iulie a fost internat la spital după ce a fost găsit inconștient în casă. Lucrurile s-au ameliorat, iar la câteva zile, Benone Sinulescu a fost externat. În ultimele săptămâni, cântărețul a făcut o pneumonie gravă, iar pentru că a refuzat să meargă la spital, starea sa de sănătate s-a agravat și din păcate organismul său a cedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: