Redactia.ro
Home » Monden » Alina Laufer a pus piciorul în prag. Vedeta, decizie radicală pentru familia ei

Alina Laufer a pus piciorul în prag. Vedeta, decizie radicală pentru familia ei

GALERIE FOTO (4) Alina Laufer a pus piciorul în prag

Alina Laufer a pus piciorul în prag. Fosta soție a lui Jorge își dorește să locuiască mai aprope de parc șo de locuri în care poate ieși împreună cu gemenii săi. Așadar, Alina Laufer a luat o decizie radicală pentru familia sa.

Alina Laufer a pus piciorul în prag. Vedeta, decizie radicală pentru familia ei

Alina Laufer a pus piciorul în prag. De când a devenit mămică de gemeni, viața Alinei Laufer s-a schimbat radical. Blondina a născut prematur, iar următoarele luni au fost unele dificile. Din fericire, micuții sunt bine acum, iar vedeta se bucură de momentele petrecute alături de el. Pentru a fi mai aproape de parc și de locuri în care să meargă cu copiii săi, Alina a luat o decizie surprinzătoare. Alina și Ian Laufer au lăsat vila luxoasă și spațioasă din Corbeanca și s-au mutat într-un apartament din Băneasa.

Acum, blondina are destul spațiu de joacă pentru a ieși împreună cu copiii săi. “Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București. În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim! Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău. De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel. Dintr-o dată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț, și nu au mai urlat. Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens…”, a spus Alina Laufer pentru Click.ro.

Alina, despre viața cu trei copii

De când au venit pe lume gemenii, viața Alinei și a lui Ian Laufer s-a schimbat, iar timpul liber este acum o amintire. În urmă cu 9 luni, Alina năștea prematur gemenii, Davina și Nathaniel. De când a născut, viața acesteia s-a transformat complet. Ian și Alina recunosc că nu este ușor și nu mai au timp de nimic. Fostul politician este foarte implicat în creșterea copiilor săi, iar atunci când vine de la birou o ajută pe Alina să le facă baie. Micuții dorm în aceeași cameră cu părinții lor.

În ceea ce privește bona, aceasta a spus că a avut, dar a dat-o afară Alina mai are o fiică, Karina,  din căsnicia cu artistul Jorge. „Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate”, a declarat Ilan Laufer în emisiunea lui Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: