Redactia.ro
Home » Monden » Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni. „Vreau să fug de acasă”

Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni. „Vreau să fug de acasă”

GALERIE FOTO (6) Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni

Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni. Soția lui Ilan Laufer i-a adus pe lume pe gemenii Davina și Nathaniel, iar de aproape șapte luni, viața vedetei s-a schimbat complet. Alina stă non stop cu bebelușii săi, iar Ilan a renunțat la activitatea politică pentru a avea mai mult timp pentru familie.

Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni. „Vreau să fug de acasă”

Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemeni. În urmă cu aproape șapte luni, Alina Laufer îi năștea pe gemenii Davina și Nathaniel. Viața acesteia și a soțului ei s-a schimbat radical. Ilan  a renunțat la politică pentru a sta mai mult timp cu familia sa.

Alina mai are o fiică, pe Karina, în vârstă de 13 ani, cu Jorge. Alături de Ilan, blondina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiat. Micuții au fost internați aproape 6 săptămâni în Maternitatea Giulești, după ce Alina i-a născut prematur. Pe 15 septembrie, micuții vor împlini șapte luni, iar Alina este mereu alături de ei. Vedeta a spus cum se descurcă cu gemenii. „Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Ilan Laufer s-a retras din politică

Ilan Laufer îi adoră pe cei mici, dar nu apucă să stea prea mult cu ei, din cauza activității profesionale. Spre surprinderea unora, acesta s-a retras zilele trecute din politică, pentru că nu vrea să mai piardă momentele frumoase cu familia sa. „După 5 ani de activitate politică intensă, a venit momentul să fac un pas în spate și să revin 100% în zona business-ului privat, unde am fost mereu activ, în ceea ce privește atragerea de investiții străine către România, noi proiecte și crearea de oportunități și locuri de muncă bine plătite pentru români. Asta am facut înainte să intru în politică și asta voi face și de acum inainte, chiar dacă nu mai sunt membru al unui partid politic. Voi continua să creez proiecte care să dezvolte România, țara pe care o iubesc și căreia i-am jurat credință și loialitate”, a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

Fosta soție a lui Jorge se descurcă de minune cu gemenii, iar când soțul ei este plecat, este ajutată de Karina. „Eu nu pot sa-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i linisteste ca mine. Noi le facem baita, noi stam cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la tara. Ne-am dus pe malul raului cu ei. Ei, fiind alaptati de mine, nu mi-e frica, au imunitate”, a spus blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: