Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea nu se simte bine. Prezentatoarea TV are probleme de sănătate

Anca Serea nu se simte bine. Prezentatoarea TV are probleme de sănătate

GALERIE FOTO (7) Anca Serea nu se simte bineAnca Serea nu se simte bine

Anca Serea nu se simte bine. Soția lui Adi Sînă nu se simte bine. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV a fost internată în spital, iar acum se confruntă cu o stare de oboseală permanentă. Mesajul îngrijorător postat de Anca Serea.

Anca Serea nu se simte bine. Prezentatoarea TV are probleme de sănătate

Anca Serea nu se simte bine. Soția lui Adi Sînă a dat naștere de șase ori, fiind considerată o mamă eroină. Cu toate astea, prezentatoarea TV se confruntă cu unele probleme de sănătate. Anca Serea și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns de urgență la spital. Vedeta a fost internată în spital în urmă cu câteva zile. Anca a povestit pe rețelele de socializare că nu se simte bine și că are o stare de slăbiciune din cauza programului încărcat pe care îl are. „Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”, a povestit Anca Serea, în cadrul emisiunii Star News.

Anca Serea, probleme de sanatate

Anca Serea se află sub observația unui medic specialist, dar se pare că tratamentul nu are niciun efect asupra vedetei. Soția artistului face acupunctură și și-a făcut multe analize, iar acestea au ieșit bine. Chiar și ala, prezentatoarea de la Prima TV se simte rău. „Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii”, a mai spus vedeta.

Zilele trecute, Anca Serea ajunsese de urgență la spital. Acesta a postat mai multe imagini în mediul online pentru a-și ține fanii la curent cu starea sa de sănătate. Partenera lui Adi Sînă a ajuns la epuizare, dar continuă să le fie recunoscătoare medicilor care se ocupă de ea.

Anca Serea nu mai poate face copii

În vârstă de 41 de ani, Anca Serea are șase copii. Vedeta se declară o femeie împlinită, mai ales pe plan profesional. Anca Serea a vorbit și despre următorul copil, mărturisind că soțul ei își mai dorește să devină tată din nou. Din păcate, vedeta a declarat că nu mai poate rămâne însărcinata din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Anca Serea are anemie severă, iar din acest motiv, specialiștii au sfătuit-o să se oprească și să nu se mai gândească la a mai da naștere unui copil. „Arăt că aș fi însărcinată? Mi se pare că am postat o poză în care eram cu o rochie foarte lungă și era foarte creponată în zona abdomenului, și de atunci s-a speculat.

Întrebau oamenii, pe conturile de socializare. Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot.Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient”, a declarat Anca Serea pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: