Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu soția lui Adi Sînă

Anca Serea, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu soția lui Adi Sînă

GALERIE FOTO (2) Anca Serea, de urgență la spital.

Anca Serea, de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a petrecut o noapte la un spital privat din București, după ce a acuzat stări de rău. Prezentatoarea tv a stat sub supravegherea medicilor care i-au făcut mai multe investigații. Anca a mărturisit că i s-a făcut un CT cranian. Ce se întâmplă cu aceasta?

Anca Serea, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu soția lui Adi Sînă

Anca Serea, de urgență la spital. Vedeta este căsătorită cu Adi Sînă, iar împreună șase copii. Anca are doi copii din prima căsătorie, iar după ce s-a căsătorit cu artistul a mai avut patru sarcini. De Ziua Națională a României, vedeta s-a întors acasă la mezinii ei, după ce cu o seară înainte a ajuns de urgență la spital. Anca Serea s-a simțit extrem de rău, iar soțul său a dus-o de urgență la spital. Medicii au decis să o țină o noapte în spital pentru a o supraveghea. Vedeta a postat pe Instagram imagini în care vorbește despre starea sa de sănătate.

Conform acesteia, i s-au făcut două teste rapide de COVID-1, iar rezultatele au fost negative, dar și un CT cranian. „Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea pe Instagram.

Evenimentul a avut loc marți dimineața, când Anca nu s-a putut ridica din pat, din cauza amețelilor. În urmă cu ceva timp, Anca a fost diagonisticată cu anemie severă. De asemenea, vedeta a exclus o posibilă infecție cu COVID-19, după care a plecat cu soțul ei la spital. „Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

ANCA Serea a ajuns la spital

Prezentatoarea tv a făcut perfuzii și un set complet de analize, după care a fost externată. ”Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, le-a spus Anca fanilor săi din mediul online.

Ce boală are Anca Serea

Soția lui Adi Sînă suferă de anemie severă. Vedeta se confruntă deseori cu stări generale de slăbiciune, dar niciodată nu s-a plâns. În timp ce se afla în vacanță în Belgia, Anca a fost nevoită să meargă la spital din cauza anemiei. „Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată”, a mărturisit vedeta în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Chiar și așa, vedeta este optimistă și susține că nu va lăsa această afecțiune să o doboare. Anca este puternică pentru cei șase copii ai săi. „Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută”, a mai dezvăluit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: