Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea și familia se mută în casă nouă. Este incredibil cum arată și cât costă noua locuință a vedetei

Anca Serea și familia se mută în casă nouă. Este incredibil cum arată și cât costă noua locuință a vedetei

GALERIE FOTO (3) Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea se mută în casă nouă! Iată ce a determinat-o pe frumoasa vedetă să aleagă o casă luxuriantă la un preț la care mulți nici nu se încumetă să se gândească. Chiar ea a explicat motivul!

Anca Serea se mută în cadă nouă!

Anca Serea și Adrian Sînă au făcut o investiție substațială. Cei doi au ales să mai cumpere o casă la un preț de lux. Anca Serea a explicat că o dată ce familia sa s-a mărit, fiecare dintre cei mici are nevoie de mai mult spațiu, drept urmare soluția a fost achiziționarea unei noi locuințe.

Frumoasa Anca a mărturisit că vila cumpărată este în vecinătatea celei în care locuiesc. Anca a mai dezvăluit că nu s-au mutat încă deoarece încă se lucrează la amenajarea casei. Prețul la care se ridică proprietatea este aproximativ 500,000 de euro, dar ce nu fac cei doi părinți pentru copii lor.

Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji.„, a povestit Anca Serea.

Cum reușește Anca Serea să se descurce cu creșterea celor șase copii

Ana Serea se bucură din plin de viața cu șase copii, dar de multe ori a fost criticată pentru faptul că a ales să dea naștere a șase vieți.Vedeta le-a dat peste nas rătăcioșilor și a făcut o postare pe Facebook în care a vorbit despre copiii săi. Prezentatoarea tv este o persoană foarte sinceră atunci când vine vorba de copiii săi și nu ascunde din greutățile pe care le-a întâmpinat alături de micuții ei.

„Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu.”, a spus Anca Serea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: