Redactia.ro
Home » Monden » Anca Serea, vizitată de poliție. Ce probleme are soția lui Adi Sînă

Anca Serea, vizitată de poliție. Ce probleme are soția lui Adi Sînă

GALERIE FOTO (5) Anca Serea, vizitată de poliție.

Anca Serea, vizitată de poliție. Se pare că terenurile moștenire de prezentatoare tv îi cam dau bătăi de cap! Anca Serea s-a trezit cu oamenii legii la ușa ei. Ce probleme are soția lui Adi Sînă?

Anca Serea, vizitată de poliție. Ce probleme are soția lui Adi Sînă

Anca Serea, vizitată de poliție. A rămas văduvă și cu doi copii, după ce soțul ei a fost răpus de o boală crâncenă. Cu toate astea, Anca Serea a fost puternică și a reușit să treacă peste toată durerea provocată de această tragedie. Însă vedeta a primit moștenire câteva terenuri de la primul soț, iar acestea îi cam dau bătăi de cap. Este vorba despre un teren din Sectorul 2 al Capitalei. Recent, Anca Serea a fost vizitată de oamenii legii. Potrivit Antena Stars, soția lui Adi Sînă s-a trezit cu polițiștii la ușă. Conform primelor informații, Poliția Locală a făcut un control și a constatat că terenul neîmprejmuit a devenit o groapă de gunoi.

Oamenii legii nu au putut să intre, pentru că este o proprietate privată. În cele din urmă au apelat la Anca Serea pentru că nu a răspuns notificărilor primite de la Primărie, prin care vedeta era obligată să permită accesul firmei de salubritate pe interiorul teritoriului. Astfel, prezentatoarea tv a fost nevoită să suporte cheltuielile.

De asemenea, Anca a rămas fără o parte din moștenirea primiră de la omul de afaceri,iar statul a fost cel care a deposedat-o pe vedeta tv de câteva teenuri, pentru care a despăgubit-o cu sume mult sub cele oferite. Statul român a informat-o pe vedetă că terenurile pe care le are în apropierea Bucureștiului împiedică dezvoltarea unui proiect important și mult așteptat de cetățeni. Anca Serea a primit de 9.500 de euro după ce a fost deposedată de 4.330 m² din comuna Vidra.

Anca Serea, dezvăluiri sfâșietoare despre primul soț

Anca Serea este considerată o mamă eroină. Vedeta a dat naștere de șase ori și se menține foarte bine. Cu toate astea, prezentatoarea tv a avut parte și de momente mai puțin plăcute, când a rămas fără soțul ei. Aceasta a rămas marcată de moartea primului soț, Filip Poplingher. Anca a declarat că nu va uita niciodată dragostea pe care i-a purtat-o fostului soț. ”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, au fost mărturisile Ancăi.

Anca și Filip au adus pe lume doi copii, David și Sarah. Din păcate, afaceristul a fost răpus de o boală cruntă, leucemie. ”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: