Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi, în doliu! Două persoane dragi ei au decedat

Alexandra Bodi, în doliu! Două persoane dragi ei au decedat

GALERIE FOTO (3) Alexandra Bodi, în doliu!

Alexandra Bodi, în doliu! Regina Tik Tok-ului trece prin momente cumplite. Alexandra Bodi este în doliu chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă. Tânăra a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața ei. Despre cine este vorba?

Alexandra Bodi, în doliu! Două persoane dragi ei au decedat

Alexandra Bodi, în doliu! Alexandra este urmărită de mii de oameni pe Tik-Tok, acolo unde a devenit cunoscută. Tânăra apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, fiind într-o stare bună, cântând și petrecând. De această dată, Alexandra Bodi a renunțat la mișcările sale ademenitoare și s-a afișat într-o ipostază inedită. Acesta a apărut pe Tik Tok cu ochii în lacrimi. Internuații și utilizatorii TikTok au reacționat, fiind îngrijorați de starea Alexandrei. Aceasta a dat de înțeles că și-a pierdut două dintre cele mai importante persoane din viața ei. Mai exact mătușa și verisoara sa, fiica femeii, s-au stins din viață.

Cu ochii plini de lacrimi, Alexandra a postat câteva imagini cu sicriile celor două femei. De asemenea, aceasta a dat de înțeles că nu a putut ajunge la înmormântarea celor două rude, postând mai multe fotografii cutremurătoare. Alexandra Bodi nu a ezitat să posteze melodii triste și emoji-uri care îi arată suferința.

Câți bani au făcut Alexandra și Ionuț Bodi, din TikTok

Cei doi soți din Mureș care au reușit să facă milioane de vizualizări pe aplicația TikTok, au spus câți bani au câștigat de pe urma TikTok-ului. Invitați la Acces Direct, Alexandra și Ionuț Bodi a povestit că totul a pornit dintr-o glumă, și tot ce au vrut a fost să-i amuze pe oameni. „Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Cuplul de pe TikTok a stat separat din cauza haterilor, după cum a spus chiar Alexandra pe rețelele de socializare.”Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, spunea Alexandra Bodi pe Tik-Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: