Redactia.ro
Home » Monden » Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul ei Ionuț. Deja s-a afișat cu un alt bărbat

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul ei Ionuț. Deja s-a afișat cu un alt bărbat

Alexandra Bodi, în doliu!

Alexandra Bodi, supranumită și regina Tik Tok-ului datorită numerelor colosale pe care le atinge în cadrul aplicației, se desparte de soțul ei. Totul a fost spus în cadrul unei emisiuni televizate. Cine este bărbatul misterios alături de care s-a afișat femeia.

Alexandra Bodi și Ionuț se despart

Vești proaste din partea reginei Tik Tok-ului. Alexandra și Ionuț Bodi pun punct poveștii de iubire dintre ei. În urmă cu ceva timp, Ionuț a ales să plece peste hotare pentru a aduce mai mulți bani în casă. Cu toate că rețelele sociale au fost cele care i-au ținut permanent în contact pe cei doi, distanța și-a spus cuvântul, iar legendele au ajuns să se despartă.

Vestea despărțirii a fost dată pe TikTok, chiar de către Ionuț. Regele TikTok-ului a spus că se simte extrem de trist. De asemenea a publicat și mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care își varsă amarul, care s-au viralizat la scurt timp. Alexandra Bodi a publicat și ea câteva videoclipuri, dar în care este fericită alturi de alt bărbat. Cine este bărbatul misterios rămâne de văzut.

Câți bani face Alexandra Bodi din TikTok

Alexandra Bodi a fost întrebată de internauți în repetate rânduri, câți bani face din Tik Tok. ”Regina Tik Tok-ului” a declarat că deși are succes în online, nu au reușit să facă niciun ban de pe urma aplicației. Se pare că Alexandra Bodi nu a știut cum să îți exploateze cum trebuie „talentul”, da nu este timpul pierdut să scoată sume bunicele din aparițiile din online.

Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi într-un interviu acordat unei emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini