Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras a fost externată din spital. Cum se simte fosta gimnastă acum

Ana Porgras a fost externată din spital. Cum se simte fosta gimnastă acum

GALERIE FOTO (2)

Ana Porgras și-a îngrijorat teribil comunitatea din mediul online, după ce a făcut o postare de pe patul de spital. Fosta gimnastă nu a oferit prea multe detalii în acel moment, ci a preferat doar să-și țină urmăritorii la curent cu cele întâmplate. Acum se simte mult mai bine și a vorbit despre motivele pentru care a ajuns în grija medicilor.

Ana Porgras a ajuns în urmă cu câteva zile la spital

În urmă cu câteva zile, Ana Progras a reușit să-și îngrijoreze comunitatea de urmăritori de pe Instagram. Fosta gimnastă este foarte activă în mediul online, așa că urmăritorii săi sunt mereu la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei. A ales să fie deschisă, așa că nu ezită să împărtășească mici povești și imagini cu oamenii care o admiră.

Așa s-a întâmplat și în momentul în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A ajuns la spital, iar medicii au fost nevoiți să-i interzică să mănânce pentru câteva zile. În acel moment vedeta nu a oferit prea multe detalii despre cele întâmplate, ci doar a vrut să ofere un update urmăritorilor săi.

„Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot…Nu am mâncat pentru că nu am voie( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii”,  explica la acel moment  Ana Porgras pe InstaStory.

Ana Porgras a fost externată din spital. Cum se simte fosta gimnastă acum

După acest episod, Ana a revenit pe rețelele de socializare și de data aceasta a împărtășit vești bune. A fost externată și se simte mult mai bine, așa că a putut să povestească ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea. Chiar dacă nu a spus exact care a fost cauza internării sale, a mărturisit că totul s-a petrecut la Sinaia, chiar în ziua de Crăciun. A ajuns apoi la Ploiești, unde cadrele medicale i-au oferit îngrijirile de care avea nevoie.

„Am ieșit din spital direct pe petrecere. În sfârșit am ieșit! Deci am stat câteva zile în spital și acum să vă explic și de ce am stat pentru că toată lumea m-a întrebat ce am pățit. Din păcate, pe data de 25 a intervenit o problemă, a trebuit să mă internez de urgență, n-o să vă dau detalii despre intervenție în sine, dar mă rog. Eram și eu în vacanță la Sinaia, ca tot omul, și a trebuit să mă transfer de urgență la Ploiești. Vreau să le mulțumesc doctorilor și asistentelor de la maternitatea din Ploiești, pentru că au fost tare draguțe cu mine și s-au comportat foarte frumos, au avut grijă de mine în momentul în care nu puteam să mă ridic din pat. Se vede că sunt mai bine, că zâmbesc, vorbesc”, a spus Ana Porgras pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: