Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou. Artistul a scos milioane din buzunar

Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou. Artistul a scos milioane din buzunar

GALERIE FOTO (5) Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul

Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere, iar melodiile sale au devenit hit-uri de succes. În noaptea de Anul Nou, Culiță Sterp și mama sa au fost darnici cu cei care i-au colindat.

Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou. Artistul a scos milioane din buzunar

Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou. Fără doar și poate, Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți maneliști din țară, iar în noaptea de Anul Nou, Culiță a petrecut alături de familia sa numeroasă. Artistul și Mama Geta au primit colindători, iar Culiță nu a ezitat să scoată din buzunar milioane pentru a le da colindătorilor.

Artistul i-a filmat pe cei care au venit cu capra și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Astfel au fost surprinse momentele în care manelistuul a scos din buzunar câteva suute de lei, iar mai apoi a dat fiecăruia. La un moment dat, acestuia îi pică din mână o sută de lei. Familia Sterp s-a bucurat de urările aduse de colindători, iar Mama Geta a fost fericită că și-a petrecut trecerea dintre ani alături de copiii și nepoții ei.

Culita Sterp le-a dat bani colindatorilor

Culiță Sterp face bani din criptomonede

Culiță Sterp evolueză pe plan financiar, așa că a decis să investească în criptomonede. Deși la început a fost sceptic în privința posibilelor câștiguri, artistul a reușit să câștige cu 12.000 de dolari peste noapte. Artistul le-a spus fanilor cum a reușit, îndemnându-i pe aceștia să-i calce pe urme: „Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari.„, a declarat Culiță Sterp, pe contul lui de TikTok.

Culiță Sterp are planuri de nuntă

Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima oară, la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România. Daniela Iliescu, iubita artistului a adus pe lume un băiat perfect sănătos, Milan. Cântărețul de muzică de petrecere se gândește serios să facă nunta cu iubita sa. Acesta a postat un clip video pe Youtube, înainte ca fiul său să se nască, în care vorbea despre căsătoria cu Daniela.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a recunoscut Culiță Sterp. Mama Geta este foarte fericită că a devenit bunică a doua oară, după ce fiica sa cea mare, Ileana,a născut o fetiță, cu doar câteva luni înaintea Danielei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: