Redactia.ro
Home » Monden » Pe cine a iubit Delia Matache în secret, ani la rând: „Eram leșinată după el”

Pe cine a iubit Delia Matache în secret, ani la rând: „Eram leșinată după el”

GALERIE FOTO (7) Pe cine a iubit Delia Matache în secret, ani la rând

Pe cine a iubit Delia Matache în secret, ani la rând. Jurata de la X Factor este căsătorită de aproape 10 ani cu Răzvan Munteanu, dar puțină lume știe că artista a fost îndrăgostită în secret, de un mare cântăreț. Nimeni nu se aștepta să fie vorba despre el!

Pe cine a iubit Delia Matache în secret, ani la rând: „Eram leșinată după el”

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de câțiva ani este căsătorită cu Răzvan Munteanu. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate astea, puțină lume știe că artista a iubit un mare artist, în secret. Pe lângă relațiile cunoscute cu Matteo și Edi Iordănescu, Delia a fost îndrăgostită în mare secret de un tânăr care a urcat pe scena X Factor, la un moment dat.

Este vorba despre artistul Ovidiu Anton, câștigătorul Eurovision. Delia a mărturisit că în adolescență a dezvoltat o pasiune pentru el, în ciuda faptului că cei doi nu au avut niciodată o relație. Deși blondina era îndrăgostită până peste cap de Ovidiu, acesta ar fi ignorat-o la acea vreme. „Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora.”, declara atunci Delia la X Factor.

Ovidiu Anton a fost elev al Școlii Vedetelor, generația 2004-2006, și a terminat ca șef de promoție. „I se spunea «Pitbull», de la fizicul său şi dorinţa de a câşstiga de fiecare dată. Era un puşti talentat şi Titus Munteanu i-a prezis o carieră frumoasă”, au declarat surse din lumea artistică.

Delia, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu

Răzvan și Delia sunt un cuplu extrem de frumos, iar secretul relației lor l-a spus chiar artista. Jurata de la X Factor și iUmor trăiește o poveste de dragoste cu celebrul afacerist de mai bine de 9 ani, iar relația lor este invidiată de către toți cei din jur. Cei doi nu sunt doar soț și soție, ci și o echipă bună sudată și pe partea profesională, afaceristul fiind și managerul cântăreței. Delia este fericită alături de soțul ei, pe care îl consideră sufletul ei pereche.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, a spus Delia.

Delia este extrem de atașată de cei doi nepoți ai săi, copiii surorii sale Oana. Cu toate astea, vedeta a declarat că îi este teamă să aducă pe lume un copil, având în vedere pericolele societății în care trăim. „Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune…”, a mai adăugat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: