Redactia.ro
Home » Monden » Marcela Fota, mărturisiri despre viața după decesul soțului său. Ce se întâmplă în casa unde au locuit împreună

Marcela Fota, mărturisiri despre viața după decesul soțului său. Ce se întâmplă în casa unde au locuit împreună

A trecut mai bine de un an de cât soțul Marcelei Fota a decedat în mod tragic. Bărbatul avea doar 47 de ani, iar artista îi păstrează cu mult drag amintirea în suflet. Suferă încă nespus, iar în memoria lui a decis să facă un lucru foarte important în casa în care au locuit împreună.

Marcela Fota, mărturisiri despre viața după decesul soțului său. Ce se întâmplă în casa unde au locuit împreună

Marcela Fota a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale la sfârșitul anului 2020, atunci când soțul său a suferit un infarct. Bărbatul plecase de acasă cu scopul de a rezolva câteva probleme administrative, dar în timp ce se afla într-o instituție publică i s-a făcut rău și a picat din picioare. Soția lui a fost contactată și a ajuns acolo în cel mai scurt timp posibil, precum și echipajele medicale, dar pentru el a fost prea târziu. Medicii au încercat să îl resusciteze minute în șir, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic

Casa unde a locuit alături de soțul său îi aduce încă multe amintiri plăcute Marcelei Fota, așa că a luat o decizie importantă în ceea ce privește camera de lucru a bărbatului. Nu dorește să facă nicio modificare, iar obiectele care i-au aparținut sunt încă la locul lor. Consideră că în acest fel reușește încă să-l păstreze alături de ea, exact acolo unde era cel mai fericit și împlinit.

„Nu, nu am trecut peste și nici nu vreau sa trec peste. Despărțirea de omul iubit nu poți sa realizezi cât de grea este. Am învățat sa trăiesc doar pentru fiul meu și pentru mine. Nu este schimbat nimic in camera lui, torul este lăsat așa cum a lăsat el când a plecat de acasă. Locul lui este lângă noi.”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum reușește fiul Marcelei Fota să treacă peste moartea tatălui său

Cu toate că îi este foarte dificil să-și trăiască viața fără partenerul său, Marcela Fota face tot posibilul să fie puternică pentru fiul său. Adolescentul în vârstă de 13 ani a acceptat cu greu că tatăl său nu mai este, așa că are nevoie de multă susținere și ajutor din partea mamei sale. Au rămas doar ei doi, iar împreună vor păstra amintirea celui care le-a fost cap al familiei și cea mai dragă persoană.

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport  în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună. El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina.  Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă. Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și alături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte”, a declarat Marcela Fota, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: