Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

GALERIE FOTO (2)

Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

Andra a fost văzută în capitală, în parcarea unui supermarket. Cântăreața a ieșit să facă piața, însă a fost abordată de un om al străzii. Artista nu era singură, ci împreună cu fetița sa, bona și șoferul. Drept exemplu, diva a dat dovadă de generozitate. Așa că s-a oprit din drum, iar timp de câteva secunde i-a oferit atenție cerșetoarei.

Citește și: Valiză suspectă lăsată la o primărie a declanșat Codul Roșu

Câți bani a dat Andra unei cerșetoare în parcarea unui supermarket

Andra a intrat în supermarket și cât timp și-a luat tot ce îi era necesar pentru casă, bona a stat cu ochii după copil. După ce au plătit toate cumpărăturile, șoferul a mers la mașină. În timp ce el aranja lucrurile în portbagaj, Andra s-a oprit pentru câteva secunde din drum. Artista a scos niște bani de pe card și s-a îndreptat spre mașină. Dar, nu a lăsat-o inima să treacă nepăsătoare pe lângă o femeie care cerșea. Astfel, Andra i-a oferit femeii mai multe bancnote de un leu si de cinci lei. Cerșetoarea i-a mulțumit cântăreței pentru cei aproximativ 20 de lei pe care i-a primit. Așa sumă generoasă nu o oferă oricine, oricând…

Andra și Cătălin Măruță se iubesc ca-n prima zi, deși dorm separat

Invitată la Digi FM, Andra a dezvăluit că cei doi dorm separați, dar asta stict din cauza copiilor.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reuşesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieţii mele. Este cel mai important din viaţa mea. Am învăţat să fiu părinte şi îmi e teamă să nu greşesc undeva. Întreb în stânga şi în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt poliţistul rău. Eu sunt puţin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. Dimineaţa, hai, militărie! David întârzie de fiecare dată! Am această problemă de trezire şi pentru că doarme cu tati. Eva doarme cu mine”, a declarat Andra, potrivit okmagazine.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: