Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Hagi nu și-a certat jucătorii! Dinamo – Viitorul 3-2!

Gheorghe Hagi nu și-a certat jucătorii! Dinamo – Viitorul 3-2!

Hagi nu și-a certat jucătorii

Gheorghe Hagi nu și-a certat jucătorii după înfrângerea cu Dinamo. “Câinii” au condus cu 3-0 până în minutul 75. După această victorie, bucureștenii s-au apropiat la un punct de play-off.

A fost un meci nebun, multe goluri dar și ratări. Perovic a deschis scorul în minutul 29. Sorescu a înscris pentru 2-0. Filip și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în repriza a doua. Constănțenii nu s-au lăsat. Iancu a redus din handicap, iar Boboc a marcat și el în minutul 79.

„Îmi vine să plâng de nervi! Şi un egal mă nemulţumea! Am avut altă atitudine în a doua repriză, nu înţeleg de ce nu am jucat aşa de la început! Am greşit cu toţii, dar sper să remediem asta şi să nu mai luăm goluri aşa de uşor. Nu suntem Liverpool ca să revenim şi abia după ce luăm gol să începem să jucăm fotbalul nostru. Luăm goluri pe greşeli personale, nu e posibil să pierzi un meci pe mâna ta”, a spus Gabi Iancu după meci, la Digi Sport.

Dinamo a ajuns la patru meciuri fără înfrângere în Liga 1 și este pe locul 7, cu 20 de puncte.

„Eu vroiam neapărat să câştig, am primă de joc şi vreau să strâng cât mai mulţi bani pentru copilul meu. Când nu primesc banii mă motivează foarte mult pentru că vin sărbătorile, să se adune acolo”, a declarat Dan Nistor.

”Orice meci e important pentru noi. Nu contează împotriva cui jucăm. Orice meci e greu. Nistor a avut șansa unui 4-0 și atunci s-ar fi terminat meciul”, a declarat antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr.

Gheorghe Hagi a surprins la finalul meciului

După meciul din deplasare cu alb-roșii, “Regele” a surprins. Hagi nu și-a certat jucătorii după înfrângerea cu Dinamo.

”Am zis că o să iasă un meci frumos. Mai avem și zile ca aceasta. S-au făcut cadouri, greșeli mari. S-a ajuns la un rezultat destul de dur. Am avut ocazie cu poarta goală, în minutul 1. E important că am revenit și că am terminat cum trebuie. Nu am cedat, chiar dacă au intrat jucători tineri, au scos-o de pe linia porții la 3-2. Îi pot felicita pentru ultimele 30 de minute. Pentru celelalte, s-au făcut anumite greșeli individuale. Ăsta e fotbalul”, a spus liniștit Hagi.

Viitorul are o singură victorie în ultimele patru meciuri, în Liga 1, dar este pe locul 2, cu 25 de puncte. Două mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Citește și: Clinceni – Craiova 0-0! Victor Pițurcă: “Asta mă îngrijorează”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: