Redactia.ro
Home » Sport » Diego Maradona, sărbătorit ca un rege! A stat pe teren pe un tron!

Diego Maradona, sărbătorit ca un rege! A stat pe teren pe un tron!

Diego Maradona omagiu, bacnota

Diego Maradona, sărbătorit ca un rege. Legenda fotbalului argentinian a împlinit 59 de ani și a fost tratat ca un adevărat rege, la meciul cu Newell’s Old Boys.

Gimnasia la Plata, echipa antrenată de Diego Maradona a câștigat meciul cu Newell’s Old Boys, scor 4-0, chiar de ziua tehnicianului lor. Maradona, unul dintre cei mai faimoși fotbaliști din toate timpurile a avut parte de o primire așa cum merită. Nu a stat pe banca de rezerve, ci pe un tron pe care scria „D10s”. Înaintea partidei, în fața hotelului unde era cazat Maradona s-au strâns mai mulți suporteri pentru a-i cânta. El Pibe D’Oro a ieșit pe acoperiș, pentru a cânta și a dansa cu suporterii.

 

Maradona, fotbalistul pentru care nu s-au inventat suficiente cuvinte

Fostul international Lineker spunea cândva: „Maradona a fost singurul fotbalist pentru care nu s-au inventat încă suficiente cuvinte!”. Mereu a dat impresia că numic nu este greu pentru el pe teren. Părea că nu obosește niciodată. A fost un dribleur unic în istoria fotbalului. Din păcate meritele nu i-au fost recunoscute așa cum ar fi trebuit. Nu a câștiga niciodată Balonul de Aur. I s-a oferit distincția mai târziu, ca omagiu.

Indiferent de ceea ce făcea pe teren a fost iubit de o planetă întreagă. Diego Maradona a jucat de-a lungul carierei la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s. S-a retras în 1997, de la Boca. Maradona a fost campion mondial cu Argentina în 1986 și finalist în 1990. Este antrenorul Gimansiei din septembrie.

Citește și: Foresta – Dinamo 0-4! Ricardo Grigore a reușit un super gol!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: