Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea: „Ne închidem în noi, nu mai comunicăm”

Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea: „Ne închidem în noi, nu mai comunicăm”

GALERIE FOTO (5) Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea. Cei doi au împreună două fetițe minunate, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă au o relație perfectă, lucrurile nu stau tocmai așa. Declarațiile surprinzătoare făcute de Tavi Clonda.

Tavi Clonda, anunț surprinzător după 7 ani de la căsătoria cu Gabriela Cristea: „Ne închidem în noi, nu mai comunicăm”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de 7 ani și au două fetițe, Victoria și Iris. Chiar dacă pare că au o relație perfectă, Tavi Clonda mărturisește că lucrurile nu stau tocmai așa. Artistul a declarat recent, în cadrul unui interviu, că au existat multe momente tensionate în mariajul lor, dar împreună au reușit să treacă peste ele. Tavi a recunoscut că relația cu Gabriela Cristea nu este întotdeauna numai lapte și miere. Acesta susține că există momente în căsnicia lor în care ajuns să nu mai comunice atât de bine.

„Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

De la ce pornesc tensiunile dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Cântărețul a dezvăluit că, de cele mai multe ori, tensiunile cu soția lui pornesc când cei doi nu își mai organizează timpul eficient. Tavi CLonda spune că lucrurile au devenit complicate de când au devenit părinți. „În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi.Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program”. Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu o să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.”, a adăugat Tavi Clonda.

Chiar și așa, Tavi Clonda și Gabriela Cristea continuă să se surprindă unul pe celălalt, astfel încât să mențină flacăra aprinsă între ei. „De exemplu, îmi doresc să o scot la film pe Gabriela săptămâna viitoare. S-a făcut și vremea frumoasă acum. De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin. Cadouri nu prea ne-am mai făcut, poate mici atenții. Noi ne bucurăm când terminăm o piscină, când ne luăm o mașină. Chiar și o jumătate de oră petrecută împreună este suficientă uneori. Ne mai uităm la filme doar noi doi și ne relaxăm. Bineînțeles, mai sunt și micile vacanțe. Acum o să mergem în Brașov, lăsăm copiii la bunica„, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: