Redactia.ro
Home » Știri » Ce a mâncat Emmanuel Macron în România. Președintele Franței a ales să doarmă la baza militară Mihail Kogălniceanu

Ce a mâncat Emmanuel Macron în România. Președintele Franței a ales să doarmă la baza militară Mihail Kogălniceanu

GALERIE FOTO (3) Ce a mâncat Emmanuel Macron în România.

Ce a mâncat Emmanuel Macron în România. Președintele Franței a ajuns în România marți. Macron i-a vizitat pe cei 500 de militari de la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanța. Acesta a avut o întâlnire cu soldații francezi și belgieni ai Forțeoi de Răspuns NATO și a mâncat împreună cu ei un meniu tradiționat românesc.

Ce a mâncat Emmanuel Macron în România. Președintele Franței a ales să doarmă la baza militară Mihail Kogălniceanu

Emmanuel Macron a ajuns în România marți, 14 iunie și a vizitat cei 500 de militari francezi si belgieni de la baza militară Mihail Kogălniceanu. Acesta a mâncat alături de militarii Forței de Răspuns NATO și a ales să își petreacă noaptea în baza militară. Emmanuel Macron a mâncat alături de soldații săi, delectându-se cu un mediu tradițional românesc. Macron a mâncat sarmale cu varză și mămăligă,iar la desert a gustat papanași. Președintele nu a vrut să doarmă la hotel, ci a ales să doarmă la baza militară. În cea de-a doua zi, Emmanuel Macron s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis. Cei doi s-au adresat împreună soldaților de la baza Mihail Kogălniceanu, iar sprijinul acordat Ucrainei a fost subiectul principal. ”Războiul este o realitate în Ucraina. Este la porţile României şi ameninţă întregul nostru continent. La frontierele Uniunii noastre europene, pentru a preveni orice tentativă de destabilizare şi de agresiune împotriva Europei, implicarea forţelor noastre este fundamentală”, a scris Macron pe Twitter.

În discursul său, Emmanuel Macron a vorbit despre Ucraina, în timp ce Klaus Iohannis a menționat Schengen-ul. „Geografia este încăpățânată și Rusia va rămâne acolo unde este. Este o putere de temut și noi nu dorim un război cu poporul rus și nu dorim să-l nimicim mâine. Pentru ca Ucraina să câștige și războiul să înceteze trebuie să negociem. Zelenski trebuie să negocieze cu Rusia. Și noi, europenii, vom fi prezenți la acestă masă aducând garanții de securitate”, a declarat Emmanuel Macron.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: