Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Destinatii de vacanta ieftine in Europa

Destinatii de vacanta ieftine in Europa

GALERIE FOTO (6)

Sezonul concediilor se apropie cu pasi repezi, asa ca toata lumea cauta acum noi locuri pe care sa le viziteze. Nu trebuie sa uitam insa ca suntem intr-o perioada destul de delicata din punct de vedere economic, motiv pentru care destinatiile de vacanta ieftine sunt la foarte mare cautare.

Pentru persoanele care cauta destinatii de vacanta ieftine in Europa am decis sa facem acest articol. Drept urmare, in randurile urmatoare vei gasi mai multe destinatii de vacanta ieftine din Europa pe care ai putea sa le vizitezi si tu in urmatoarea vacanta. Mai multe idei de vacanta poti sa gasesti si pe site-ul Xplorer.ro.

Muntenegru

Poate ca ai vizitat multe tari de prin Europa, dar sigur nu te-ai gandit niciodata la o vacanta in Muntenegru. Ei bine, ar trebui sa o faci. Iar un prim motiv pentru a face asta este faptul ca este una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta din Europa.

Sunt o multime de forme de relief cu adevarat superbe, bucataria din Muntenegru este foarte surprinzatoare si mai ales ofertanta, vei gasi de asemenea arhitectura din cele mai vechi timpuri, palate si alte atractii memorabile. Pe scurt, o vacanta de vis!

Iar toate acestea pot fi vizitate cu bani putini, doar pentru ca Muntenegru nu este intr-o zona foarte bogata din Europa.

Polonia

Sigur ai vizitat Germania de mai multe ori, iar vacantele nu au fost intocmai foarte accesibile din punct de vedere al costurilor. Ei bine, avem o alta propunere pentru tine: ce spui de o vizita in Polonia?

Nu este atat de departe, insa te va intampina cu o istorie foarte bogata, de care suntem si noi legati sub o forma sau alta, cu orase cochete, cu o cultura interesanta dar mai ales cu o viata de noapte ce sigur va ramane intiparita in amintirile tale.

Iar un motiv in plus pentru care ar trebui sa iei in calcul recomandarea noastra este reprezentat de faptul ca preturile pentru o vacanta in Polonia sunt, la randul lor, foarte accesibile. De asemenea, natura din Polonia te va surprinde si ea!

Important de precizat este faptul ca Polonia este considerata deseori a fi cea mai ieftina tara din Europa Centrala.

Ungaria

Atunci cand plecam in vacanta, ne gandim sa ajungem cat mai departe de casa. Iar in acest mod, deseori ajungem sa ignoram destinatiile din apropiere, cu toate ca si acestea au foarte multe de oferit.

Ungaria reprezinta un exemplu excelent in acest sens. Budapesta este un oras minunat, dar nu este singurul loc de vizitat in Ungaria.

Parcul National Hortobagy, Debrecen, Gyor si Lacul Balaton reprezinta alte locatii pe care ar trebui sa le vizitezi numaidecat.

Este o tara vecina cu noi, asa ca drumul nu te va costa prea mult si iar per total costurile vacantei se vor dovedi a fi destul de accesibile.

Portugalia

Ghici care este cea mai ieftina tara de vizitat in Europa de Vest? Ai ghicit, este vorba despre Portugalia!

Totusi, pentru a ramane o destinatie cat mai accesibila din punct de vedere a costurilor, trebuie sa iti oferim un pont: evita sezonul de varf.

Vizitand Portugalia in extrasezon, vei reusi sa te bucuri de o vacanta reusita in adevaratul sens al cuvantului si chiar sa te intorci acasa cu bani in portofel. Suna bine? Viziteaza si tu aceasta tara si cu siguranta te vei convinge ca am avut dreptate.

Bulgaria

Oare de ce tot mai multi romani prefera sa isi petreaca perioada concediului in Bulgaria si nu in Romania? Ei bine, te-ai prins deja probabil. Costurile accesibile reprezinta principalul motiv pentru care atat de multi romani aleg Bulgaria ca destinatie de vacanta.

Sofia este o destinatie de vacanta foarte accesibila pentru portofelul tuturor romanilor si totodata foarte ofertanta pentru fiecare turist. Nu numai ca este un oras foarte placut si primitor, dar totodata vei scapa de aglomeratie iar daca te vei plictisi de acest oras, atunci poti merge oricand la plaja, deoarece nu vei petrece prea mult timp pe drum.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta in Europa. Pune-le si tu pe lista pentru urmatoarea vacanta si fara dar sau poate vei reveni mai tarziu sa ne multumesti pentru recomandarile oferite.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini