Redactia.ro
Home » Știri » Un miliardar din Ungaria, impresionat de autoritățile române după ce i-au ridicat maşina de lux din centrul orașului Oradea

Un miliardar din Ungaria, impresionat de autoritățile române după ce i-au ridicat maşina de lux din centrul orașului Oradea

Felföldi József, este miliardar, cunoscut om de afaceri din Ungaria. Acesta s-a declarat impresionat pe pagina lui de Facebook față de acțiunea pe care au luat-o autoritățile române, din Oradea, după ce a parcat într-un loc nepermis. Poliţiştii locali i-au ridicat mașina de lux

Miliardarul și-a cerut scuze

Bărbatul şi-a cerut scuze pe grupul Info Trafic Bihor & Oradea şi le-a mulţumit oamenilor de pe grup pentru faptul că l-au ajutat să-și recupreze maşina cu numere de Ungaria.

„Dragă Poliţie şi Consiliu Local din Oradea,
Numele meu este József Felföldi, din Debrecen şi vă scriu această scrisoare cu referire la plângerea pentru parcarea interzisă depusă pe numele meu, pentru incidentul petrecut în îndrăgita mea Oradea/Nagyvárad în această după-amiaza..
Parcarea sus-menționată a fost făcută ieri cu maşina cu numărul de înmatriculare CANDY-8 și a fost neintenționată. Datorită nesăbuirii mele pentru că îmi place să mă plimb în acest oraș frumos o dată pe săptămână, mi-am parcat mașina pentru o oră pe strada Ady Endre. Prin urmare, îmi cer scuze pentru parcarea neregulamentară a vehiculului.
Poliția sau consiliul local mi-au ridicat mașina care într-adevăr încălca o restricție de parcare și amenda a fost plătită. Țin să mulțumesc orădenilor pentru sprijinul și atenția acordată pentru găsirea Candy-ului meu!
P.S: Oradea este într-adevăr una dintre cele mai frumoase pietre prețioase ale României! Mă surprinde mereu cu arhitectura mereu rotativă și impresionantă, o atmosferă proaspătă și cool și oameni uimitori. Sper că orașul va câştiga din ce în ce mai multă popularitate în rândul călătorilor din întreaga lume. Aş dori să îi felicit pe orădeni pentru că au păstrat acest frumos oraş dezvoltat şi strălucitor. Sper ca aceste evoluții să ducă la o eră de stabilitate și prosperitate pentru întreaga Țară. Salutări calde”, a scris miliardarul.

Românii au fost încântați de curajul și demnitatea lui Felföldi József, felicitându-l pentru cum și-a recunoscut vina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: